civic · dreptate · opinii · politic · social

Nemulțumiri la Trușeni legate de noua guvernare locală

Sergiu Godoroja relatează din suburbia Chișinăului. Se pare că trușenenii nu prea au apă potabilă la robinet și de la asta apar multe conflicte.

Voi posta filmările dnei primar unde se vede foarte clar ca nu curge apa deasupra bazinului ci prin scurgera bazinului. Totodată vreau să comunic că orice cub de apă este achitat conform contorului ,accept orice verificare, dar nu voi accepta ca unii oameni incompetenți să gospodărească în gospodăria mea. Dna primar, nu vă eschivați de la rezolvarea problemelor locuitorilor comunei Trușeni, mai ales locuitorii din Valicica noua, prin trimiterea oamenilor de „îndredere” a dvs pe la porțile oamenilor la miezul nopții de a pătrunde ilegal în curțile oamenilor ca mai apoi sa vă informeze cu informație falsă doar făcânduși publicitate pe seama cuiva(voi depune un demers la poliție pentru pătrunderea ilegală si informații false postate pe rețele de socializare ).
Într-o comună este foarte mult de muncă , mai ales in comuna Trușeni, fiind la câțiva km de Chișinău, stăm în gunoaie și fără apă și canalizare. Sugerez dnei primar de a nu acumula informații neveridice de la oamenii de „încredere” a dvs , ca mai apoi să se posteze pe rețelele de socializare fără a fi informată. Vă reamintesc aveți mult de lucru, nu bârfiți locuitorii satului, sunteți la cârma comunei datorită locuitorilor, care v-au dat vot de încredere nu de a bârfi ,dar de a îndeplini promisiunile din campania electorală . Rieșind din cele expuse, consider că angajații din primărie, prin acțiunile manifestate, au abuzat de atribuțiile de serviciu, ilegal au pătruns în ograda casei privată, al căreia proprietar sunt eu , prin care fapt mia creat incomoditați, iar această metodă este pasibilă, de pedeapsă în conformitate cu prevederile art.179 Cod Penal al R.M : violarea de domiciliu, precum si art.352 al aceluiasi cod: samavolnicia…… Stimați locuitori, nu sunt de vină eu pentru lipsa apei în locuințele dumneavoastră, dar este vinovată conducerea APL a comunei Trușeni.
Scrie Valentina Moisei în grupul de facebook Comunitatea Trușeni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s