civic · dreptate · opinii · pericol · social

Pacienții #covid19 nu sunt șoareci, dar oameni!

Zina Mînăscurtă relatează pe facebook: Am facut apel catre Ministerul sănătăți care ne-a comunicat ca nu duce responsabilitate pentru bolnavii din Straseni.
In urma publicatiilor, Sefa spitalului, doamna Ceglei, a fost indignata de nemultumirea rudelor si a mers la bolnavi si i-a intimidat.
Strigat catre Ministerul Sanatatii. Decît ati face conferinte zilnice cu statistici, mai bine doamna ministru Dumbraveanu s-ar deplasa in teritoriu unde sunt tratati pacientii cu covid, nu departe de capitala, de exemplu, la Straseni e catastrofa adevarata, bolnavii stau in conditii inumane fara WC si baie, nu mai vorbim de alte facilitati, sunt nevoiti sa iasa sa mearga in alt bloc, in alte saloane, unde sunt la fel pacienti infectati sau afara in buruiene pentru a-si face necesitatile fiziologice, asta in cazul cind una din simptome e diarea si este nevoie de igiena.
Donațiile care s-au facut tot pentru statistica sunt, boilere si conditionere fara prize, cabine de dus fara canalizare s.a.m.d.
Cadrul medical e sub nivelul minim de competenta si moralitate, uita sa dea pastilele o jumate de zi, nu se face curat prin saloane, incompetenta totala, plus, sunt grosolani vulgari si se cred Dumnezeu. La capitolul mincare nici nu are rost sa vorbesc… Toti astepta sa moara pacientii pentru a scrie covid si a transmite la minister statistici.
Imi pare rau ca presa e interesata mai mult de showurile politice din Parlament decit de oameni. Pacientii covid nu sunt soareci dar Oameni (Mame, Tati, Bunei…)!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s