opinii

Vreau să vorbesc Adevărul de la tribuna ONU despre RM

La sovietici au fost elogiați mărețul Octombrie, genialul cîrmaci Lenin. S-a adeverit că revoluția a fost o crimă, iar cîrmaciul un sifilitic.
Guvernarea de la Chișinău elogiază deputații din primul parlament al Republicii Moldova, faptele acestora sunt apreciate oficial la egal cu cele ale călăului neamului, Bodiul.
Declarația de suveranitate e una din realizările de laudă ale acelor deputați. La 23 iunie 2020, la aniversarea 30-a de la adoptarea documentului respectiv, 43 deputați din primul parlament au semnat o declarație. În conținutul acesteia e vorba de succese, de tragedie, de salvare din statul Republica Moldova
Declarația e comparabilă cu un castel frumos înălțat pe o claie de paie.
Cauza e că semnatarii au în imaginație că au fost aleși în parlament democratic, că în timpul mandatului au acționat legal, în interesul neamului.
Dovezile?
Alegerile pentru primul parlament al Republicii Moldova au avut loc în statul Uniunea Sovietică.

Alegători au fost în mare parte cetățeni români, feciori și fiice ale acestora forțați de ocupanții ruși să-și zică sovietici. Alegerile au fost organizate de instituții de stat ale Uniunii Sovietice din inițiativa și sub conducerea cîrmacilor partidului comunist al Uniunii Sovietice. Nomenclatura a implicat la alegeri întregul aparat sovietic de agitație și propagandă comunistă, a folosit toată baza materială a statului în favoarea sa.
Alegătorii au fost corupți cu făină, zahăr, ulei, beții, furaje pentru vite, servicii pe gratis cu mijloace ale statului, promisiuni, provocații, calomnii, minciuni, amenințări, brutalități, cu toate relele ajunse pînă la alegerile de acum.
Domnii semnatari ai declarației cunosc realitatea de atunci și ar putea confirma veridicitatea celor scrise mai sus.
Atunci în campania electorală nu s-a vorbit despre suveranitate, independență, de stat cum s-a ajuns cu Republica Moldova. Alegătorii n-au votat pentru așa ceva, n-au dat împuterniciri deputaților pentru adoptarea unor atare documente de suveranitate ș.a.m.d. în defavoarea neamului românesc, a revenirii noastre la locul firesc.
Germania nazistă nu mai era, Uniunea Sovietică se destrăma, practic semnatarii Pactului Ribbentrop-Molotov au dispărut și noi, ajunși la libertate din ocupația sovietică, urmam calea de revenire la neam, la Țară, la Patrie, cu imnul României, cu drapelul României, cu idealurile neamului românesc pe moșia
românească din stînga Prutului. Nu aveam nevoie de suveranitate, de independență, de stat suveran Republica Moldova și ne credeam la podurile de flori deja încorporați în componența statului român.
Nevoie de suveranitate, independență, stat suveran a avut numai nomenclatura comunistă din trădători, torționari, slugoi la ocupanții sovietici. Nomenclatura pierdea posturi la guvernare, risca să poarte răspundere pentru crime, se lipsea de privilegii, desfrîu, de viață de paraziți.
Primul parlament zis al Republicii Moldova a avut misiunea să ajute nomenclatura la realizare de scopuri meschine.
Cu Frontul Popular nomenclatura comunistă a ținut sub control activitățile cetățenilor din stînga Prutului în mers spre Țară, spre România, a promovat intenții proprii criminale ca dorință a poporului.
Cu deputați din primul parlament, cu declarațiile acestora de suveranitate, independență (din falsuri și neadevăruri) nomenclatura comunistă a îngrădit accesul societății către locul ei firesc, la România, a făcut-o ostatică în captivitate, a înjghebat pe moșia României o formațiune criminal-mafiotă.
În declarația din 23 iunie deputații afirmă că au orientat atunci societatea după bunul plac spre aria valorică a civilizației occidentale, spre democrațiile europene, adică spre nicăieri unde am ajuns și suntem din 1991.
Cu așa succese Frontul și primul Parlament au înscăunat nomenclatura la cîrma unei formațiuni criminalo-mafiote, au devenit inutile, au dispărut rușinos în băi de sînge la Nistru, în asasinări masive sub roți de mașini, iradiați, otrăviți ș.a.
Cu erori de neiertat, ONU a acceptat monstruozitatea nomenclaturii ca stat suveran Republica Moldova.
Republica există cu jafuri, teroare, minciuni, schilodire mintală a populației, sărăcie, intrigi, genocid, coridoare ale morții, caută complici pentru cîrdășie împotriva neamului românesc, ridică obstacole prin acțiuni de infractori în calea revenirii societății la neamul de care aparține, a injectat în societate o armată de mercenari, care persecută, calomniază, omoară persoane neconvenabile regimului.
Statul suveran Republica Moldova prezintă pericol pentru Națiunea Română, e amenințare pentru pace și securitate în regiune.
Vorbăraia de unire a Republicii Moldova cu România, de integrare europeană sunt povești minciunoase. Nimeni din guvernarea Republicii Moldova, din nomenclatura comunistă a Uniunii Sovietice, din clonele acesteia nu se va așeza benevol pe scaunul judecății pentru crime săvîrșite împotriva neamului, pentru jafuri, pentru genocid pentru toate relele pe care le suferă un popor lipsit de
orice apărare, rupt fără voia sa de la Patrie, de la România. Ieșirea din impas prin alegeri, cum și-ar dori nomenclatura de la guvernare, duce spre eșec. Guvernarea formațiunii criminal-mafiote s-a fortificat grijuliu. Numai demontarea pașnic, din temelie a formațiunii ilegale prin anularea declarației de independență, a Rezoluției ONU din 1992 poate duce corect, legal, la salvarea societății din români din stînga Prutului, la întoarcerea moșiei românești înstrăinate ilegal de la Națiunea Română, de revenire la normalitate pe
toate pozițiile.
Doresc să vorbesc Adevărul de la tribuna ONU despre statul Republica Moldova, să cer Dreptate neamului românesc.
Sergiu Gâtlan, Soroca, 28.06.2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s