civic · dreptate · opinii

A intrat la Drept ca să poată face dreptate

Eu ma numesc Eugen, am 30 de ani, sunt student la facultatea de drept anul 1.
Desi sunt cetatean al Republicii Moldova, sunt profund indignat de mentalitatea inapoiata, arhaica, a concetatenilor nostri care isi demonstreaza punctul de vedere prin aplicarea fortei fizice si nu prin argumente logice. Desigur, cand folosesc expresia *moldovenii nostri* nu ma refer la fiecare persoana in parte, ci la cei care sunt si se simt asa cum sunt descrisi in afirmatiile de mai sus.
Luînd in considerare toate aceste aspecte, am decis sa ma inscriu la facultatea de drept pentru a ma inarma cu cunostinte solide si pentru a putea lupta pe cale juridica si ideologica cu toti psihopatii si manipulatorii care, exact ca niste fiare in jungla de asfalt, cauta sa ii *devoreze* pe cei lipsiti de aparare fizica si juridica, si pe cei lipsiti de acoperire financiara .

In tara noastra sunt foarte multi * bolnavi * dintre care cei mai * contagiosi * sunt cei care * sufera * de suprematie , de puternicie , de cleptomanie si de * desteptaciune *, a caror * cura * de * tratament * fiind amenzile , codul penal , administrativ . Bineinteles, cei cu forme mai grave ale acestor * boli * fiind * internarea * de urgenta in penitenciar pentru * tratament * . Unii dintre ei necesitand internare repetata .

Este o zicala foarte veche * Bogatul a facut strambatate si tot el s-a maniat , saracului i s-a facut nedreptate si tot el si-a cerut iertare * In tara noastra , cei puternici si bogati , au intotdeauna dreptate in fata celor slabi si saraci . Intotdeauna cei puternici sunt * curajosi * in fata celor slabi , cei care au 120 de kilograme sunt foarte * curajosi * in fata celor care au 60 sau 70 de kilograme

Cei care au un venit de 50.000 de lei pe luna ii pune repede la punct pe cei care au un salariu de 4000 de lei pe luna.

In legatura cu cele mentionate mai sus , vreau sa imi exprim si totodata sa imi manifest indignarea fata de concetatenii nostri, nu de toti, bineinteles, doar la cei care au nivel cultural si educational aproape echivalent cu cel de pe continentul african . As dori si daca sunteti de acord si aveti placere sa pot colabora cu dumneavoastra in combaterea coruptiei, discriminarii si incalcarii drepturilor omului . Nu sunt un bun cunoscator al legilor si al drepturilor omului , dar fac pasii necesari , sa pot atinge nivelul maxim . Sper ca in viitorul apropiat sa putem forma o echipa puternica , eu avocat , dumneavoastra jurnalist liber si activist civic si alte persoane din echipa dumneavoastra , ca impreuna sa combatem toate flagelurile din tara noastra

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s