“Oamenii legii”

Polițaiul mă amendează ca răzbunare pentru filmare

Insul a refuzat să-și prezinte legitimația sau insigna, și-a declinat competența să verifice colegii cu epoleți care staționau periculos în curbă, la intrare și la ieșire de pe A1, era dintre polițaii care trebuiau să vadă stîlpul de fum negru care polua și aerul pe care îl respiram cu ei împreună, dar a ales să mă amendeze pentru un motiv hilar, cică am pătruns fără declarație într-un teritoriu carantinat! Voi contesta amenda și voi sesiza parchetul, superiorii lui despre acest abuz polițienesc!

Un gând despre „Polițaiul mă amendează ca răzbunare pentru filmare

  1. Incredibil, judecătoria Cornetu a admis contestația! Să vedem ce va zice tribunalul. Parchetul încă n-a anchetat acest caz, se mișcă prea lent! Mulțumesc avocatului Păpușă pentru ajutor pro-bono!
    Admite plângerea
    Solutia pe scurt: Admite plângerea contravenţională formulată de petentul BREGA OLEG în contradictoriu cu intimatul IPJ ILFOV. Anulează procesul-verbal seria PIFW nr. 0153234/26.11.2020. Admite cererea petentului de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată ?i obligă intimatul la plata către petent a cheltuielilor de judecată în cuantum de 20 de lei. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria Cornetu. Pronunţată prin punerea solu?iei la dispozi?ia păr?ilor prin mijlocirea grefei instan?ei, azi, 28.04.2021.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s