dreptate · opinii

Scrisoare din închisoare, stă de 10 luni în arest, fără sentinţă!

De la LAZAR S., născut în 1992
ROG SA FIE TRASI LA RASPUNDERE , CONFORM LEGISLATIEI IN VIGOARE OFITERUL DE CAZ IANCU VASILE, DE LA INS DE POLITIE NISPORENI, PROCURORUL DE CAZ, ADRONACHI GHENADI SI CU ALT PROCUROR DE ILOCUIRE, LESNIC ADREI, JUDECATORUL DE CAZ GHIZDARI ION
Sunt arestat şi judecat find nevinovat pe un caz care a fost pus la cale cu interese criminale din dosul persoanelor pe nume ciobanu v., care se razbuna pe mine, avind anterior probleme pentru care am fost condamnat pentru sotia sa.

Ei, avind influenta asupra organelor, au falsificat probe la dosar, ca aceste probe sa duca la o sentinta de codamnare, si de asta anume se face vinovat anchetatorul de caz, Iancu, aceste probe sunt constatate in cercetarile judecatoresti. Mai mult ca atit, Iancu a influențat cauza pin acțiuni ilegale, a pus la cale ridicari ilegale, probele in favoarea mea nu exista in total, sunt probele care s-au costatat pe parcursul cercetarilor, partia vatamata, vb de fapta ca fost pusa la cale sa indice la mine, in sala de judecata ea depune declarati mincinose, care declara ca nu stie si nici n-a cunoscut persoana, mai mult ca atit, vb de faptul ca ”m-a presupus”. expertiza confirma faptul ca nu a avut loc cazu, partea vatamata vb un sir de declarati care nu se confirma prin nimic, cit pune fiica ei si cu ginerele, declarati diferite in total, care sunt vadit false, si vb in favorea mamei sale, pe cazul dat s-a luat mita 100€ de catre avocatul nastase victor, ca sa inchei acord de inpacare cu procurorul de caz, mai mult ca atit, avocatu vb ca procuroru vb ca trebu bani pentru combustibil, dar dupa ce partea vatamata a depus cerere de inpacare, anchetatorul, in timpul cind s-a solicitat mita, a sunat-o pe fiica partii vatamate si i-a zis: ia-o pe mamic-ta la tine si nu-i mai da drumu nicaieri, la care acest lucru este foarte suspect, ca la solicitarea a 1000€, dupa ce avocatul Nastase a lut 100€, dorea o mie, partile la anchetator au depus impacare, pe parcursul judecatii, judecatorul de caz, Ghizdari, mi-a ingradit accesul la dosar, pe parcursul audieri martorului acuzării, la care i-a pus intrebarea procurorul Lesnic, daca mama ei face abuz de alcool, la care ultima a raspuns ca face abuz de alcogol. Cind am cerut corectarea acestei probe ca nu s-a scris in mod corect, a fost formulata si indicata de catre judecatorul Ghizdari in favorea acuzarii, aceasta proba la indicatile sale, pe parcursul audieri celuilalt martor, ginerele a venit în instanţă sub influenta alcoolului, la intrebarile procurorului a spus ca a servit, si manifesta un coportament inadecvat in sedinta, la solicitarile aparatorului meu, Snegur, si la solicitarile mele ca sa fie audiat alta data acest martor, am fost respinsi, el declara ca nu a deschis camera sa vada daca eram acasa, nu poate sa spună dacă eram acolo, dar de judecator a fost formulat si indicat ca sa scrie grefiera ca eu nu eram acasa atunci seara! Procurorul de caz, Lesnic si cu avocata Nani, a partii vatamate, au o pozitie extrem de suspecta si nedreaptă, în dosarul meu nu exista probe care sa confirme ca s-a comis infracţiunea de care sunt învinuit.

Eu m-am adresat in toate institutile statului, incepind cu justitia, procuratura generala, procuratura aticoruptie, politia generala.

Sunt deschise 3 dosare penale, dar nu-s trasi toti la raspundere petru abuz in servicui.
DOAMNA PRESEDINTĂ MAIA SANDU, Va rog, interveniţi cu solutie asupra acestui caz!

Ma adresez catre Procuratura generala, vă rog, actionati conform legii asupra acestui caz!

Ma adresez catre Domna Presedinte a Inaltei curti, Domnica Manole, Va rog auziti-ma pe cazu dat

MĂ ADRESEZ TUTUROR PERSOANELOR DIN ISTITUTIILE STATULUI R M, Va rog, implicati-va pe cazul dat pe care sa-mi pot apara drepturile care se incalca flagrant!!! MA ADRESEZ CURŢII EUROPENE PENTRU APARAREA DREPTURIOR OMULUI, VA ROG, VENITI CU SOLUTI ASUPRA HAOSULUI DIN JUSTITIA RM!
MA ADRESEZ PROCURATURII EUROPENE SA FIU AUZIT, VA ROG, CONFORM CONVENTIEI, VENITI CU LUMINA ÎN ACEST CAZ!
MA ADRESEZ CATRE TOTI DIPLOMATII UE, VA ROG INPLICATI-VA PE ACEST CAZ
Sunt nevinovat, dar sunt tras la raspundere in mod abuziv! LEGEA NU FUNCTIONIAZA PETRU OAMENII SIMPLI, E INDICATA NUMAI PE FOAIE
E HAOS
Sunt lipsit de cele scumpe! De cele dragi ! De vitor! Petru ce, ca stau incompetenti si criminali corupti ascunsi in dosul legii?

Mama tînărului spune că această scrisoare a fost trimisă în toate direcţiile, dar încă nu au răspunsuri adecvate şi degrabă de face un an de cînd e arestat preventiv şi judecat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s