opinii · social

Prostituție promovată pe internet?!

Mulți dintre noi, se folosesc de site-ul 999.md, un site foarte popular în Moldova. Vrei să vinzi un telefon mobil, automobil sau apartament, publici un anunț acolo, sau invers dacă vrei să cumperi ceva. O parte din ei intră la rubrica matrimoniale, caut bărbat unde fetele și femeile din Chișinău, și nu numai prestează servicii sexuale.

Majoritatea din aceste femei, ajung să își vândă corpul din cauza sărăciei și nevoii, din cauza că conducerea Moldovei au furat miliarde și zeci de miliarde de dolari, euro. Mircea Snegur, Petru Lucinschi, Vladimir Voronin, Vlad Filat, Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă, Vlad Plahotniuc cu tot PD-ul, Ilan Șor, Igor Dodon, primarul actual al Chișinăului își au partea lor de vină că și-au stricat viața.

Toată această rețea 999.md aparține companiei SIMPALS, cred că mulți au auzit de ea, ei sunt unul din organizatorii maratonului anual din Chișinău. Toată această rețea de prostituate este acoperită de polițiști și posibil alți oameni. Polițiștii și posibil cineva și din alte structuri juridice, procurorii etc, își iau partea lor de bani. Pentru ei nu contează că femeile sau chiar fete minore sunt exploatate sexual, fizic și psihologic, ei se gândesc doar la profit și bani. Și eu m-am folosit de serviciile lor, altfel nu aflam cum lucrează toată rețeaua lor. Dacă chemi poliția și spui că în cutare apartament femeile prestează servicii sexuale, ei se prefac că investighează cazul și zic că nu au găsit nimic. Plus la asta le dau timp sa arunce toate dovezile (prezervative folosite), am văzut-o chiar eu personal.

Vreau să întreb pe poliția din Moldova și directorii SIMPALS Dmitri Voloșin și Român Știrbu: dormiți bine noaptea luând în vedere că ați distrus și distrugeți viețile a mii și zeci de mii de fete și femei care nu au nici o vina? Sper să fiți pedepsiți cât mai repede pentru tot!

Anonim/ă

Un gând despre „Prostituție promovată pe internet?!

  1. Dmitrii volosin astea sint niste bulangii smecheri din русский мир asa zisi afaceristi care fac bani cinstiti)) ei au acoperire( крышэ) direct din cremlin-FSB tot cu saitul de cacat 999.MD dmitrii volosin tare des pleaca in russia ca copetii sportive cu aleargarea si este apreciat acolo in russia si sustinut de atita el si altii nu au nici o frica de a trai in moldova care este sub ocupatia,colonia mafiei ruse bulangii astea smecherii alde volosin tare bine o trait sub orice guvernare si putere pina acuma voronin,plahatniul la televeziunele lui Plahatniuk el era reklamat si sustinut Volosin nu are treaba cu chivilizatie cu Vestul macar ca eel se ocupa cu un sport le alergare la mare distanta care se practica numai in VEST mai mult,dar oricum chiar si cu sportul practicat din VEST el ramaine русский мир mafiot corupt si punct,daca va uitati la saitul 999.md o sa vedeti ogramada anunturi la munca in UE. INVENTATE sau chiar daca sint reale SINT sub acoperisul SIS+fsb securistii care lucreaza cu lumea russeasca din UE. si se bat joc de moldoveni chivilizati care vin in UE. prin AGENTIILE,COMPANIILE din chisinau prin saitul 999.md-VOLOSIN

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu