dreptate · opinii · poluare

Se îngroapă gunoiul, ilegal și periculos pentru mediu

Foto de la fața locului,

în atenția Gărzii de mediu!

Satul natal ramane satul copilariei, cu bune si rele. Nu se poate uita. Cu drag vorbim fiecare de locul unde am crescut, dar iata ca-ti vine cateodata sa dai fara mila cu unii de pamant cand vezi cum cei responsabili isi bat joc de cei din jur, de natura in special. Comuna Gohor din jud. Galati a fost o comuna de vaza in judet. Acum pentru cei care au plecat, parca este groapa de gunoi. Da, este si satul Ireasca GROAPA de gunoi pentru comuna Gohor. Satul natal al cantaretei Mioara Velicu. La marginea satului spre Gohor se depoziteaza gunoiul strans si se impinge cu buldozerele in rapi. Apele raurilor aduna ce pot si le duc in raul Barlad, care la randul lui se varsa in Siret si din Siret mai departe. Pana cand?

Primarul parca e pe mosia lui. Oamenii platesc pentru serviciul de evacuare, dar nu li se ia gunoiul. Nu tomberoane, nu trotruare. Sediul Politiei este de rasul lumii, intr-un vechi dispensar dezafectat. In sat ciobanii au stana langa casa. Exemplu la Ireasca. Patronul cu stana din sat, Iacob Stefan, a tras curent pe 500 m prin cablu improvizat la stana. Iarna stana o aduce definitiv in sat, Nimeni nu se leaga de el, si ca el – nu multi, f.f. multi! La marginea satului Ireasca spre Gohor, primaria detine 15 ha teren pe care le-a impartit pentru a fi votat actualul primar, fara sa ia taxe (impozite)!

Sunt multe, prea multe, de spus. Veniti si in comuna Gohor sa vedeti. Eu sunt plecat, iar primarul este f.f. razbunator. Politia e la picioare. El taie si spanzura. Gazul trece prin comuna, dar primarul tot promite. Voi reveni cu mult mai multe in timp.

Pavel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s