cultură

Muzica și activitățile sportive au „confiscat” Bulevardul Castanilor din Ploiești în fiecare weekend, timp de aproape o lună .

Primăria Municipiului Ploiești a organizat , începând cu 14 august și până în data de 12 septembrie 2021. “Weekend pe Bulevardul Castanilor”, un eveniment dedicat ploieștenilor, care s-a desfășurat doar în zilele de sâmbătă și duminică pe celebrul Bulevard al Castanilor din orasul lui Nichita si al lui Caragiale

În perioada celor cinci weekenduri dedicate acestui eveniment, respectiv 14-15 august a.c., 21-22 august a.c., 28-29 august a.c., 4-5 septembrie a.c. și 11-12 septembrie a.c., Bulevardul Independenței (Castanilor) a fost închis circulației autovehiculelor, iar ploieștenii, cu mic și mare, au fost invitați să petreacă sfârșitul de săptămână într-un mod agreabil, in natura, cu momente de bucurie și relaxare.

Clubul Sportiv Municipal Ploiești a organizat activități la care și-au dat concursul atât membrii clubului, cât și tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secțiilor.
Au avut loc demonstrații sportive și competiții din diferite discipline, pe bulevard s-au amplasat coșuri de baschet, mese de ping pong, s-au amenajat terenuri de fotbal sau handbal, în funcție de activitățile de la fiecare sfârșit de săptămână.

sursa http://www.csmploiesti.ro/2021/09/10/demonstratii-de-baschet-si-handbal-la-actiunea-weekend-pe-bulevardul-castanilor/

sursa http://ph-online.ro/administratie/item/120548-primaria-ploiesti-mesaj-de-multumire-la-incheierea-programului-weekend-pe-bulevardul-castanilor

După amiaza și seara Muzica a fost la ea acasa, artiști, de la Casa de Cultură ”Il Caragiale” , Fanfara Municipiului Ploiești, Secția de Estradă a Teatrului ”Toma Caragiu” și celebra Nico au „încins” la propriu atmosfera cu piese binecunoscute și îndragite de ploieșteni In ultima seară, diminică 12 septembrie Orchestra simfonica a Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești a terminat recitalul de valsuri celebre in ovații și aplauze la scenă deschisă.

Cristian Marin

2 gânduri despre „Muzica și activitățile sportive au „confiscat” Bulevardul Castanilor din Ploiești în fiecare weekend, timp de aproape o lună .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s