mafia · opinii

2021 – anul arestărilor de lux din Moldova!

Mulți se întrebă oare care sunt acele dosare de rezonanță despre care se vorbește zilnic pe la emisiunile televizate. Dosarul ,,laundromat,, ,,furtul miliardului,, ,,bahamas,, kulioc,, ,,expulzarea ilegală a profesorilor turci,, ,,metalferos,, sau ,,aeroportul,,? Da, sunt dosare de rezonanță, însă mai e puțin și în aceste cazuri survine termenul de prescripție, iar în astfel de cazuri nu va mai putea fi nimeni pedepsit pentru aportul adus la comiterea acestor infracțiuni, mai mult ca atît în cazul expulzării profesorilor turci, am văzut cum Vasile Botnari a fost practic achitat (a primit o amendă simbolică).
În rîndurile ce urmează, vreau să reamintesc despre arestările de lux, precum și tergiversarea cauzelor penale aflate în gestiunea PG sau scoaterea de sub urmărire penală a unor persoane dubioase față de care au fost întreprinse măsuri cu mascați.

Așadar, topul arestărilor de lux din anul 2021 îl deschide adjunctul de la penitenciare Serghei Demcenco, care este învinuit de favorizarea organizației criminale ,,Makena,,. Recent, acest simbol al corupției dezvoltate de Plahotniuc, a fost achitat într-o cauză penală legată de deținerea ilegală de muniții, iar în cauzele penale aflate în gestiunea PCCOCS, urmărirea penală bate pasul pe loc. Acum omul se află la domiciliu și viața e frumoasă la el.
Acesta, a fost urmat după gratii de prietenii săi, directorul pușcăriei nr. 18 Brănești Viorel Perciun și cel al pușcăriei nr. 15 Cricova Victor Munteanu, dar și capul mafiei din R. Moldova pentru care activau cei trei, Moscalciuc Vladimir alias ,,Makena,, dintre ei doar ultimul încă mai ,,putrezește,, oasele prin pușcării, restul au ieșiri serioase la PG.
De la penitenciare trecem la MAI. Printre arestările de lux din acest minister, au fost reținuți ex-șef IGP Alexandru Pînzari, șeful suspendat al IP Bălți, agentul sub acoperire Dorin Damir și 6 foști și actuali polițiști care au fabricat dosarul lui Gheorghe Petic.
Au fost reținute (fără sens) și cinci doamne glamurate și anume: pretora de Ciocana (scoasă de sub urmărire penală de PG), prodecana de la jurnalism (probabil unde a învățat și Natalia Morari), primărița de la Trușeni, notara lui Plahotniuc și Dodon, precum și ex-ministra sănătății.
Printre arestații de lux a anului 2021, se numără și deputații Petru Jardan și Denis Ulanov.
Au fost anunțati în căutare personalități notorii precum: Gheorghe Cavcaliuc, Vladimir Andronachi sau Veaceslav Platon.
Mai fericiți decît cei menționați, în anul curent au fost deputații (care fac legea în Moldova) Marina Tauber și Reghina Apostolova, precum și ex-deputatul Vlad Cebotari.
Se tergiversează dosarele deputaților Ilan Șor și a lui Constantin Țuțu.
Recent, au fost reținuți cei care protejează corupția și ilegalitățile din țară în ultimii 2 ani, adică Alexandru Stoianoglo și adjunctul său Ruslan Popov.
Dragă societate dizbimată, acești oameni au slujit grupărilor criminale Voronin-Plahotniuc-Dodon. Ei se grupează din nou! Să nu uităm niciodată de aceste personaje negative ale Moldovei și să nu uităm de dosarele lor NICIODATĂ. Ei ne-au adus la o sărăcie nemaipomenită, ANRE-ul e în mîinile lor.
Iată dosare de rezonanță, stimați cetățeni!
Cu siguranță ele sunt mai multe!!!
Să nu uităm noi, precum uită PG de ele!!!
Radion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s