“Oamenii legii” · civic · dreptate · opinii · pericol

Poliţia a trimis la proces un jurist speriat de camere

Foarte rar se întîmplă la poliţia, jandarmeria să trimită la şedinţele de judecată reprezentanţi, şedinţele au loc, de regule, în lipsa celor care aplică amenzi cu nemiluita, puţin le pasă, pentru că magistraţiii, cel mai des, le ţin partea.
De data asta chiar poliţia locală a trimis la proces un jurist/avocat care a spus verzi şi uscate în şedinţă, iar pe coridoare a refuzat să comenteze clipul video pe care l-am privit împreună cu instanţa, ba chiar a sesizat jandarmul de la uşă, iar acela a acţionat ca un roboţel miliţienesc din state nedemocratice.

Precizez că în aceeaşi zi am avut un alt termen de judecare pentru încă un proces verbal întocmit abuziv de poliţia locală, dar acolo nu s-a prezentat nimeni, probabil pe acela îl consideră caz pierdut, iar aici şefii au un mare interes, pentru că mi-au pus amendă de 3000 de lei peste 15 zile de la pretinsa faptă contravenţională!
Priviţi clipul
şi decideţi şi voi, l-am împiedicat în vreun fel pe agentul Petcuţ să-l legitimeze pe şoferul camionetei?

Agentul constatator chiar în procesul verbal a scris numele celui pe care cică aş fi împiedicat organul să-l documenteze!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s