civic · social

Condiţii inumane la #P13, Chişinău (ru)

UN deţinut a filmat în ce condiţii sunt ţinuţi la cea mai veche închsioare din Moldova, moştenită încă de la Rusia ţaristă

Sursa: http://www.Curaj.MD

3 gânduri despre „Condiţii inumane la #P13, Chişinău (ru)

  1. Условия содержания 99.9% арестованных и осужденных не соответствуют Исполнительному кодексу РМ, который согласно ст. 322 вступает в силу аж 01.01.2020???!!! Так что терпите и не ропщите. Наверное, в тюрьмах КНДР похуже. Условия в камере № 162 ПУ-13 еще далеко не самые плохие. См. в Google: Михаил Колесник по примеру Влада Дракула сажает на кол тюремных крыс.

    Apreciază

  2. Conditiile inumane se datoreaza faptului ca persoanele responsabile ignora obligatiunile directe,deputatii,guvernantii si ceilalti paraziti sociali nu gindesc la mlastina vietii pina nu vor nimeri si ei pe colo. Aceste persoane au dreptul sa viziteze penitenciarele,dar cine din ei a facut-o?! Gindurile lor ratacesc in alte ceruri. Doar bietul Filat are onoarea de hotel cu paza si balanda gratis…ar fi bine cei 101,judecatorii integral cu procurorii de minuta macar o luna conform cerintelor CE RM sa simta pe pielea lor umezeala,mirosurile,gustul apei si a hranei,atentia medbratului,piscaturile insectelor,lumina oarba a zilei si pulsul lent al vietii,in mizeriea care potrivit lejii tebue sa corijeze pe cel poticnit. Vinoveti sint cei care de la gradinita,scoala,pina la virsta de 18 ani trebue sa creeze conditii efective intru tot pentru dezvoltarea personalitatii,dar nu o fac.in schim creaza conditii de jenocid evident,chiar si in penitenciare!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s