“Oamenii legii”

Operație a Fiscului care seamănă a racket

Am avut ieri un accident, am fost atacat de catre doi angajți SFS. La ora 16,00 doi colaboratori ai Fiscului mi-au încălcat drepturile omului, se numesc Dumitru Punga și Serghei Vasilascu.

Am vrut sa vand pe internet cadoul meu pe care nu l-am folosit – drona cu telecomanda. Cind m-am intalnit cu ei, din start am spus ca este un cadou care nu-mi trebuie si de care nu am nevoie, eu tot am aratat. Cand am terminat demonstratia dronei ei au avut un pic de indoiala, dupa aceea am intrebat, ce facem mai departe, am propus ceva targ, ca eram gata să de cedez din preț. Acela care s-a numit ulterior Dumitru Punga (Sef Inspector Superior) a inceput sa rada, eu n-am inteles ce se intimpla, dupa aceea am observat ca EL ma filmeaza cu camera de la telefon. Eu l-am rugat sa nu faca asta. Dumitru Punga s-a apropiat de mine si de la el mirosea a alcool, obrajii lui erau rosii, si a demonstrat ca sunt din SFS. Eu am vrut sa-mi iau lucrul inapoi. Punga a iconjurat masina OCAN 789, automobil. Vasilașcu in acel timp a aplicat forta fizica pe mine, mi-a sucit mina atunci când am vrut sa iau lucru meu inapoi si a inchis sportu bagajului cu cuvintele ca, asta deja e al meu, si a ranjit.

Dupa acest moment i-am filmat, dar era problematic ca se fereau de camera si se intorceau cu spatele, Serghei Vasilașcu se ferea camera dar Punga Dumitru ameninta ca ma da in judecata.

Ei au vrut sa le spun unde locuiesc, resedinta si infomatia mea personala, si sa semnez document pentru comert online, insistau să fac ăsta foarte repede ca in fiecare secunda creste amenda, mi-au aratat screehshoturi din 999, unde era afișat citeva marfuri străine si drona mea (poze copiate din facebook). Eu am refuzat să semnez acte scrise de asa banditi. Ei au luat cadoul meu, drona, fara a da vreo explicatie adecvata și au început amenințările – urmărire penală, închisoare și retribuția personală in mod agresiv. Am multe fragmente de la intilnirea cu ei in video, înregistream pe telefon, cu toate că ei au fost impotriva. Eram socat, nu stiam ce sa intreprind, mi s-a facut rau, am inceput sa ma inadus de ăsta am plecat.

Azi am primit citeva mesage negative de la ei…. ca sa nu dam la politie, la internet, ca o să fie rau pentru mine… Caut dreptate!

Vreau să rămân Anonim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s