Protest

Blocul vecin i-a acoperit singura fereastră dinspre Sud

Ma numesc Verginia Rusnac, sunt domiciliata in or. Hîncești, str. O. Goga 4A. Recent mi s-a astupat fereastra cu un fundament mare pe care se va mai construi un gard și-mi v-a întuneca camera in total, se aseaza pamintul din cauza greutăți blocului, pamintul este de tip mlăștinos, spațiul dat nu este favorabil pentru așa tip de construcții lingă case pe pămînt. In plus, ei au făcut un mal, astfel, in urma ploilor, toata apa se aduna in gradina la mine in care am plantat diferite plante prețioase pentru mine, pe care am plăcere sa le îngrijesc. Nu a fost cerut acordul vecinilor ca in sectorul dat sa se ridice un bloc locativ, construcția îmi lezează dreptul la viața privata!
Am depus plângere la primaria or. Hîncești de nenumarate ori, la unele dintre ele nici nu am primit răspuns. Atunci am decis sa ne adresam la consiliul raional pentru a sesiza organele competente sa întreprinda măsuri sau măcar sa impună proprietarul la schimbarea construcției gardului…

Eu m-as adresa cu cerere de chemare in judecată dar nu am încredere in sistemul nostru de drept in care orice funcționar poate fi cumpărat și nu sunt sigura ca voi cistiga procesul, chiar și rezolvarea acestui litigiu va dura foarte mult, deoarece face parte din domeniul civil, nu cred mi se va repara prejudiciul material și moral. Proprietarul sau măcar arhitectul sau șeful de șantier, nimeni nu și-a făcut griji de spațiul meu privat, nici măcar nu a fost cerut acordul meu la construcția acestui gard. M-as uita eu la proprietarii aceștia incompetenți și nesimțiti punindu-i in locul meu.
In poze se vede clar cum doar fundamentul astupa jumate din fereastra, plus la asta este deja pregatită carcasa gardului și in rezultat mi se va astupa toată lumina in casă. Unica fereastra a casei din partea sudica va fi astupata, respectiv, seara se va întuneca mult mai repede din cauza incompetentei acestor indivizi și a gardului construit. Bănuiesc ca exista o grămada de ilegalități pe care nu le pot demonstra in actele eliberate de consiliu (autorizații) pentru construcția in cauza.
P.S.rog mult sa ma ajutați cu sfaturi sau sa publicați aceasta incompetenta,sa vadă societatea cum întunericul cumatrismului, nepotismului și corupția in sistemul nostru de drept se năpustește peste poporul nostru și cum ne tulbura liniștea. Cum oamenii din pătura înaltă (elita) socială influentează liber orice funcționar pentru interesele sale material personale. Sa fie inca o dovada cum oamenii de rind au de suferit din cauza nesimțirii și incompetentei indivizilor sau individului care deține acest imobil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s