“Oamenii legii” · dreptate · politic

Despre alegeri şi justiţie de după gratii

Persoanele care au fost reţinute şi arestate cu încălcarea gravă a dreptului la apărare, apoi procesele date este necesar de a le supune revizuirii şi achitării acestor persoane de către instanţele de judecată naţionale fără adresarea la instanţele de judecată europene ori internaţionale, ca persoane private ilegal de libertate şi aflate în sclavie.

Am gîndim şi noi că deputatele din Parlament Zinaida Greceanîi, Violeta Ivanov, Valentina Stratan, Valentina Buliga ş.a. vor ridica aceste probleme în faţa Parlamentului şi vor cere separarea persoanelor incomode regimului şi puterii în altă categorie de închisori. Însă nimic asemănător, ori pe aproape. Iată voturile condamnaţilor şi rudelor lor le interesează foarte mult, mai mult ca precis?! În aşa situaţie poate şi le votam.

Şi dacă am luat vorba despre rolul închisorilor, apoi omenirea ţine minte acţiunile criminalului nazist Reinhard Gheindrih, şef al Direcţiei imperiale de securitate a Reihului, care era un ucigaş şi terorist de profesie, anume el a fost acela care a şi făcut înscrieri în lagările de concentrare criminal-hitleristă, „fiecăruia ai lui” ori în limba rusă „каждому свое”.

Tot acest intrigant şi spion, întemeietorul de alături cu Ghioring – naţia nr.2 hitleristă au întemeiat Ghestapoul, organ de luptă cu persoanele incomode regimului.

Gheidrih des pronunţa cuvintele „duşmanul mort este mai bun decît duşmanul viu”. Iată de ce trebuie construit monument de aur patrioţilor ilegalişti cehi, care posibil că la timp au lichidat acest ucigaş, spion şi criminal împotriva omenirii.

La noi pressa şi televiziunea zi şi noapte trîmbiţează despre libertatea cuvîntului, liberii exprimări, independenţa pressei şi justiţiei, depolitizarea organelor de drept ş.a.m.d. Însă nimic nu se întreprinde pentru a distruge şi demasca total metodele şi mecanismele lui Reinhard Gheidrih şi anume e vorba de transparenţă şi verificare din partea societăţii a organelor de spionaj şi contraspionaj.

De exemplu, cînd o persoană (brutar) a observat pe mormîntul mamei lui Reihard Gheidrih îscrierea Sara Gheidrih. Despre ce ulterior acest brutar a avut curajul şi a destăinuit originea de sînge amestecat şi anume Sara era nume evreesc. Ulterior, brutarul dat, pentru că nu a ţinut limba după dinţi, a dispărut fără urmă pînă în prezent…

Întrebăm şi noi pressa, ce s-a schimbat de atunci pînă acuma?!

La această temă de manipulare a opiniei publice prin intermediul canalelor de televiziune v-om reveni, care şi-au transformat activitatea totală în buissines.
Ion Taboră

3 gânduri despre „Despre alegeri şi justiţie de după gratii

Lasă un comentariu