civic · pericol

M-au atacat pentru că-i filmam cum poluează

Nişte mecanici auto aghezmuiţi m-au atacat pentru că filmam cum reparau o maşină pe trotuar, în centrul capitalei (lîngă casa unde a locuit George Coşbuc), şi vărsau pe jos ulei de maşină şi alte substanţe poluante.
Voi denunţa acest business nociv la Garda de mediu

5 gânduri despre „M-au atacat pentru că-i filmam cum poluează

  1. O sa îți spun asa cum am fct și pe celelalte surse.. Înainte sa vii sa arunci cu vorbe jignitoare și sa denigrezi niște oameni, ca să nu mai spun ca tu ai instigat la tot ceea ce ai filmat..ar fi bine sa dai dovada asa cum susții ca ești inteligent.. Nu ai arătat asta.. Ok da acei oameni da făceau ce susții.. Dar pana la ei oare că-ți sunt care o fac și cu mult mai grav..și cu siguranță chiar și tu.. Știi oare povestea din spatele a ceea ce promovezi și vrei sa insitigi și strigi sus și tare ca ai fost agresat.. De ce nu spui realitatea.. De ce îți faci publicitate gratuita doar pt ca ai instigat la ceea ce a ieșit… Chiar toată tara aatsa funcționa impecabil și spiritul tău civic nu putea trece peste asa mârșăvie ca tatăl meu un pensionar de 66 de ani repara mașina proprie… Ok da corect nu pe spațiul public.. Dar oare inteligenta aia cu care susții ca ești dotat doar atât a putut face… De ce nu ai făcut civilizat ce era de făcut.. Asta e își asuma ce făceau.. De ce ai postat imagini care nu tiau fost permise de ce ai jignit în spațiu public și denigrat.. Oare acțiunile tale sunt asa din spirit civic?acum după tot circul dormi mai bine? Funcționează totul conform standardelor tale, ești mai împlinit? Și ca paranteza și eu voi face demersuri sa te trag la răspundere pentru denigrare și instigare la violenta și nu numai.

    Apreciază

  2. Oleg, de ce ai plecat la aceşti ţigani răpănoşi! Eşti moldovean inteligent! Ai văzut, chiar şi puturosul a recunoscut că nu eşti de al lor! Eşti străin! Mă conving că nu sîntem romîni! Groaznic! Eu mă dezămăgesc în fiecare zi! Aşa de straşnici sunt!!! Totuşi moldoveni sunt frumoşi şi nobili!!!! Trăiască naţiunea moldovenească!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s