mafia · Microfonul Liber

Trafic cu formol la Spitalul Județean de Urgență Tg. Jiu

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video o simulare de a cumpăra formol de la angajatul spitalului Județean de Urgență Tg. Jiu. Acesta comercializează și tratează pacienții cu formol, substanță a cărei folosire este interzisă prin Legea 102/2014 și HG 741/2016. Totodată legile reglementează și interzice folosirea formolului atât în spitale cât și firmelor de prestări servicii funerare.

Încontinuare, Direcția de Sănătate Publică Gorj (DSP) se face vinovată de autorizarea în mod ilegal și discriminator anumitor societăți comerciale care prestează servicii funerare. Instituția eliberează autorizații de funcționare fără ca aceștia să respecte criteriile de desfășurare (40 de puncte) conform legilor în viigoare.

Direcția de Sănătate Publică (Gorj) se face vinovată de încălcări de legi și hotărâri de Guvern dând acord tacit unor societăți comerciale ce se află în spatele lor ca administrație. Prestatorii de servicii profanează cadavrele neavând autorizațiile de funcționare conforme. Aceștia transportă cadavrele și alimentele de la pomană în aceleași autovehicule de paradă și transport mortuar neconforme.

Mafia funerară începe de la morga Spitalului Județean de Urgență Tg. Jiu care împarte decedații (prada) cu firmele autorizate neconforme de către DSP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s