dreptate · mafia · opinii

A auzit că decizia a fost plătită deja

Doresc să aduc la cunoștința cetățenilor și organelor de forța despre corupția care pînă în prezent persista la Curtea de Apel Chisinau .
Cred că judecătorii Pleșca Ion și Spoiala Alexandru au încasat o sumă de bani și anume 15.000 euro pentru a-i da cîstig de cauza celui mai odios om din lumea crimială, Moscalciuc Vladimir Pavel cu statut de hoț în lege, alias MAKENA, care ispășește pedeapsa de 19 ani în Penitemciarul 15 Cricova.

Așadar, Moscalciuc Vladimir prin anii 2007 detinundu-se in Penitenciarul 16 Pruncu era coleg de celula cu fostul polițist Murzacov Veaceslav, care ispășea pedeapsa pentru o tentativa de omor și pastrare de muniții și arme.
Murzacov Veaceslav este fondatorul agenției de pază Bercut unde Moscalciuc Vladimir a investit foarte mulți bani din dijma hoțească pentru a renova și a dota sediile, pentru a da mita organelor și altor persoane, pentru a-l proteja pe Murzacov.
In 2010 Murzacov Veaceslav este învinuit intr-o cauza penală pentru șantaj și alte crime grave, la care complice este Moscalciuc Valdimir alias Makena și membrii grupării criminale conduse de el.
Murzacov-condamnare
Murzacov Veaceslav, avind prieteni buni foști colegi de serviciu, inclusiv cumatrul sau de la Curtea de Apel Chisinau, pe atunci președintele Curții de Apel Ion Plesca, și-a rezolvat problema și a fost eliberat peste o perioada de timp.
La moment, banii lui Makena din dijma hoțească sunt dați lui Murzacov Veaceslav pentru Bercut.
Agenția de Paza Bercut prestează servicii la mai multe instituții de Stat inclusiv și cumătru său Plesca la domiciliu dar și la Curtea de Apel.
Conform Legii, Murzacov este o persoana care a fost condamnat pentru omor la comanda și nu ar trebui legal sa conducă aceasta agenție Bercut și nici nu are dreptul la port-arme, dar in Moldova cumătru tot rezolvă.
Am auzit că Plesca Ion și Spoiala Alexandru au încasat de la Makena suma de 15.000 euro pentru a-i da un cistig de cauza lui Makena unde ultimul a fost achitat in prima instanța, dar judecata s-a produs cu ilegalitați de contraversata și o renumita judecătoare care este campioana la credite bancare și pernoanale eliberind recipise.
Este grav cind hoții in lege cumpăra judecătorii și alte persoane dar ei se vind ca Iuda.
Solicitam de a se lua acest caz la evidentă sporită cît de către procurorul General, atit de către CNA, SIS și președintele Republicii Moldova.
Din motive de securitate eu solicit de a nu-mi afișa datele mele deorece viața îmi va fi pusă in pericol, Makena și Murzacov nu iartă nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s