“Oamenii legii” · mafia · pericol

Un polițai bătăuș e șef adjunct la ANP

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Drochia, Bordian Constantin, care s-a evidențiat cu bătaia din anul 2014 într-un local din Bălți, unde și-a demonstrat aptitudinile sale de ”înfăptuitor al dreptății și legii”, a fost numit șef pe închisori!
Întreaga sa activitate în instituțiile statului a fost marcată de evenimente care ponegresc imaginea instituțiilor pe care le reprezenta. Totuși, fiind o slugă bună, care prin orice metodă asigura funcționarea schemelor ilegale, a urcat în carieră, la moment fiind director adjunct interimar al ANP
(Administrația Națională a Penitenciarelor), toate acestea în urma isprăvilor din activitatea sa din Penitenciarul de la Brănești, unde a aprins sauna din penitenciar, construită de deținuți din bani ilegali, unde se odihnea cu ocazia primirii gradului de comisar-șef, care la fel a fost ”meritat” ca urmare a ”aplicării legii în instituțiile penitenciare”.
La moment persoana dată înfăptuește legislația în sistemul penitenciar și constitue un ”exemplu de urmat” pentru subalterni. Judecînd după persoanele care înfăpuesc conducerea ANP (precum domnul dat) ne putem da seama ușor ce legi predomină în instituțiile penitenciare și cine în realitate conduc cu acestea precum și cît de eficient se fac reformele.
Anonim/ă
Vezi și alte vești despre personaj

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s