“Oamenii legii” · mafia · pericol

Au băgat în închisoare un smart TV cu acces la internet

Chiar dacă se mimează schimbarile în Penitenciarul nr.6 Soroca, lucrurile stau la fel de grav. Controlul asupra la tot ce se întîmplă în penitenciar este înfăptuit de unii deținuți: amenințarea colaboratorilor, întroducerea obiectelor interzise, șantajarea și maltratarea deținuților incomozi. Conducerea penitenciarului nu întreprinde nimic: nu etapează deținuții care controlează tot, nu asigură respectarea legislației, nu elaborează vre-un plan pentru a redresa situația din penitenciar.

Un caz recent pe care conducerea penitenciarului la sigur că nu-l consideră ca fiind ceva ieșit din comun, dar care în sine întărește autoritatea deținuților în penitenciar și dă de înțeles celor din jur că ei sunt cei care rezolvă totul. S-a întîmplat la data de 13.12.2019 aproximativ ora 1700 cînd a fost permis să intre un televizor LG Smart TV cu wi-fi, posibilitatea de conectare la internet, care conform anexei nr.7 SEPC este interzis în penitenciar.

Toate acestea pe fondul faptului că altor deținuți nu li se acceptă nici măcar aparataj care se permite conform anexei nr. 6 SEPC!

Sursa a solicitat anonimatul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s