“Oamenii legii” · dreptate · mafia · pericol · social

M-a păcălit din închisoare prin facebook

Sunt o femeie ce muncește peste hotarele Moldovei și am devenit jertfa unei persoane, care deși se află în pușcărie, prin Facebook, la început cu cuvinte dulci și ademenitoare, m-a înșelat și i-am trimis aproape lunar sume mari de bani pe care mi-a promis că mi le va întoarce, iar la urmă m-a convins să iau și un credit pe care am de plătit încă mulți ani!

M-a amenințat că dacă mă voi adresa la poliție ori la conducerea din pușcărie, nu voi obține nimic și el va trimite oameni care se vor răzbuna, îmi vor face probleme.

La fel, mi-a mai zis să nu caut urma banilor că din ei s-au folosit mulți oameni serioși din pușcărie și cu funcții, și nu sunt eu prima care, în afară de probleme și rușine, nu voi obține nimic.

De aceea vreau să fac cunoscută această persoană, ca alte femei ca mine, care muncesc din greu, să nu fim mințite, și poate că conducerea pușcăriei va avea rușinea să oprească astfel de persoane pentru că noi le plătim salarii pentru așa ceva, dar nu să se împartă cu banii cu bandiții.

Nu cunosc la concret de unde este, dar dupa cîte am înțeles este la penitenciarul din Soroca. Se prezintă drept Volk/ov şi scrie că a învăţat la Moscova.

Aveţi grijă, vă rog!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s