dreptate · LIVE · opinii · pericol · Protest · social

Îi dau afară de la azil cu bebe în toiul iernii

Dumitru Achiruş şi Ludmila Dinte se plîngeau astă vară că au fost sclavi la grădina unui fermier din Nord. Organele de anchetă au început investigaţiile şi au luat cuplul sub protecţie de stat. Dar, recent, dosarul a fost clasat, lor le-a fost retrasă calitatea de victime şi acum s-au trezit abandonaţi de autorităţi, nu mai au voie să locuiască la azilul de lîngă autoGara de Sud, de cîteva zile nici nu mai primesc mîncare, chiar dacă dacă acum o lună li s-a născut o fetiţă.

Cei doi vor să protesteze la Preşedinţie şi Guvern, duminică la amiază îi puteţi susţine dacă veniţi în parcul central, la Microfonul liber de pe Aleea Clasicilor.

Un gând despre „Îi dau afară de la azil cu bebe în toiul iernii

  1. Eu in viata mea nu am vazut un manipulatori ,trintor și escroc ca acest Achirus, care se acopera cu bebele, ca sa nu muncesca. Asteapta mila si donatii de la stat si oameni. In tara avem foarte multi oameni necajiti care merita sustinuti. Pentru orice observație sau decizie legala luata in defavoarea lui, imediat ataca omul sau autoritatea. Dati în căutare pe rețele și vedeți cine e Achiruș.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s