dreptate · opinii · pericol · social

Despre medici incompetenţi, leneşi, corupţi

In data de 20 decebrie Mama a mers la spital cu febra de 40. Asa-zisii medici au inceput cu un tratament imediat pe baza de calmante si somnifere, pentru ca erau in prag de sarbatori si nu aveau chef de investigatii!
Dupa asta au continuat cu antidepresante dozaj triplu! La procurarea medicamentelor, farmacista a spus ca medicul a prescris triplu dozaj, dar nici imtr-un caz nu se poate asa ceva, ci doar o singura data in zi. Mama tot intreba sora medicala in timp ce vorbea cu noi, fiicele, pe viber, ce pastile imi dati? I se raspundea in mod agresiv ca sunt pastile care trebuie baute fara intrebari, ele fac ce le spune medicul, si nu au dreptul sa dea explicatii pacientilor!
Aşa au bagat-o in stare de inconstienta pentru 2 saptamini pina au externat-o din reanimare si trimis-o la Codru sa facă un control cu transport propriu!

Deci, mama a fost transportata cu salivaţie abundentă, in stare de inconstienţă spre Chisinau si fara macar o foaie de externare sau indrumare către alt spital.
Ajunsi la clinica psihiatrica ni s-a spus ca pacienta nu are nevoie de control psihiatric, rezolvati problema cu febra!
La Chisinau nu i se acorda mult ajutor deoarece toti se intrebau cum a ajuns in asa stare.Dati-ne foaia de externare sa vedem ce patologii are. Cind au sunat medicii din capitală la spitalul din Cantemir, li sau dat explicatii superficiale. Nimic clar.
Mama a intrat in coma profunda si, la doua saptamini de chin, a decedat…
Cind tata a intrebat, cum o transportam, nu ne dati nici un medic insotitor, sa nu avem proble cu sanatatea ei? I s-a raspuns simplu si direct: nu va faceti griji, nu se va trezi deloc, va dormi si va dormi, stati linistiti! Ăsta a fost raspunsul doctorului…
Eu am insistat sa le sun, să cer antibiotic si analize profunde, mi s-a spus ca trebuie sa faca adunare cu mai multi medici ca sa ia decizia despre antibiotic.

Plus, luători de mita şi, în final, asa rezultate!
Eu telefonez sa intreb starea mamei, medicul incompetent stiti ce raspuns a dat? – Da,da, parca totul e normal, acuși ma duc sa vad ce face… Ce impresii va da un astfel de doctor?
Anonim/ă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s