civic · opinii

Am întrebat pentru voi: Beneficiile respectării regulilor sunt…

Vlog de Angela Grămadă, ESGA, București

Astăzi am avut o discuție foarte interesantă cu Ana Otilia Nuțu, membru fondator EFOR, expert politici energetice, despre ce se mai poate întâmpla cu Gazoductul Iași-Ungheni în următorii ani, despre mult discutata poziționare a României în calitate de hub energetic regional, despre provocările energetice ale partenerilor noștri, Moldova și Ucraina, dar și despre ideea creării grupului de lucru pe probleme energetice, care a fost lansată ieri, 08 septembrie 2020, la București de către ministrul de externe român Bogdan Aurescu și omologul său ucrainean, Dmytro Kuleba.
Trebuie să vă mai spunem că Otilia Nuțu este consultant pentru Banca Mondială în domeniul reformei administrației publice. De asemenea, oferă consultanță în sectorul privat pentru investitori cu privire la politicile și reglementările în domeniul energiei și transporturilor. Ea analizează programele finanțate de UE în domeniul energiei și transporturilor.
În prezent, coordonează proiectele de bună guvernanță ale EFOR în sectorul energetic care acoperă mai multe țări din regiune (România, Moldova, Ucraina, Belarus, Ungaria, Georgia).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s