civic · dreptate · LIVE · opinii · social

Femei cu nevoi speciale, se emancipează și se ajută reciproc

Acum un an și Maria suna pe ascuns și vorbea șoptit despre ce i se întîmplă la internatul de la Hîncești sau la locuința protejată de la Ialoveni, azi e foarte curajoasă, a intrat în direct ca să o apere pe colega și prietena ei, Alina.

Zice că a primit de la îngrijitoare un telefon pe care îl folosea în mod curent pînă cînd a fotografiat ceva compromițător, atunci persoana care îngrijește femeile cu nevoi speciale i-a luat Alinei telefonul, cu toate datele personale sau de interes public pe care le conținea. Acum fetele sunt hotărîte să meargă la poliție cu plîngere.

5 gânduri despre „Femei cu nevoi speciale, se emancipează și se ajută reciproc

 1. ASA AM INTELES CA CEL MAI PUTA DIN MOLDOVA ESTE OLEG BREGA…A STERS TOATE FILMARILE MELE DE PE CURAJ.TV…SATI VINA NUMELE NUMAI DIN ROMANIA…VOM PUBLICA ORIUNDE SA STIE TOATA ROMANIA CINEI EL…CA REPUBLICA MOLDOVA IL STIE DEJA…I-L ASTEPTAM LA HOTARE

  Apreciază

  1. Așa am înțeles că încă te mai prezinți drept reporter la Curaj.TV, chiar dacă din mai nu mai ești membru Hyde Park și blochezi pe toată lumea care îți amintește de datoria pe care o ai față de organizație.

   Apreciază

   1. nu vei termina sa intimidezi reporterul nostru publicam toate fragmentele cum discriminezi lumea facind-o narcomanca,credincioasa si multe altele…sper inainte de alegeri sa prinda bine…si cu strinsul semnaturilor de la rominii morti este material trimis tot de colegii tai care ii tii numai pe lista dar nu fac nici o pleaza …mai vezi alte organizatii pentru drepturile omului cum lucreaza …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s