opinii · politic · social

E primar de 20 de ani și încă mai vrea

   Sa va zic și despre averea exorbitantă a domnului primar Nolică Cornel Păpăroiu.
     – lunca care era proprietatea comunei a devenit privată, îi aparține domnului primar.
    – a cumpărat o mare parte (200 de hectare) din satul Lucușorul care aparține comunei Ghercești.
    – izlazurile comunale sunt concesionate pe 49 de ani fiului său, Păpăroiu Virgil Cosmin si primește bani de la APIA, plus altele…
    – zona aeroport  sau parcul industrial, cum ii se mai spune, este o zona care este în tot în comuna Ghercești și este lângă aeroportul din Craiova. Aceasta zona îi aparține în mare parte domnului primar si fratelui său. Domnul primar îi spune ,,Imperiul meu” asa au fost vorbele dânsului :,,Câstig lejer că am 300 de vize la aeroport”.

Nolică Cornel Păpăroiu, a fraudat alegerile în 2012 prin hotărârea infracțională de a mari numărul alegătorilor prin obținerea mai multor vize de reședință în Ghercești, acesta a mutat 179 de persoane. Avem dovada cum 20 de oameni stau într-o singura casa. Acesta a reușit sa câștige alegerile din 2012. Acesta activează ca primar din anul 2000.

Dosarul penal fost înregistrat în februarie 2018, după 6 ani de la comiterea infracțiunii, însă acesta a reușit prin avocatul lui să amâne judecarea de zeci de ori şi să atace aproape fiecare paragraf din rechizitoriul procurorilor.

    – în anul 2012 au distrus echipa de fotbal lăsând o datorie de 70 si ceva de milioane. După multe cereri din partea tinerilor din Ghercesti acesta a plătit amenda în 2019.
    – fiul primarului deține un apartament de lux în Craiova și trei mașini

De explu, un BMW 750 Li care valorează câteva zeci de mii de euro. Țin sa menționez ca fiul sa nu are serviciu!
    – acest primar mai obișnuia sa mai fure și din puțurile primăriei cateva tone bune de apa pentru a-și uda terenurile agricole de câteva câteva sute de hectare.
   Mai sunt multe alte averi pe care domnul primar Cornel Nolică Păpăroiu le deține. Cu salariu dânsului de primar se pare ca a devenit milionar. După cum se știe ca vin alegerile acesta s-a apucat de treaba sa reconstruiască terenul de fotbal pentru echipa, care era într-o stare în care nu puteai sa joci fotbal și a inceput asfalteze gropile.
    Sa nu mai spun cum arata drumul din satul Ungureni care aparține comunei Ghercești. 

  Din păcate nici declarație de avere din partea primarului nu este pe situl primăriei  Ghercești ca să vedem și celelalte bunuri pe care le deține.

Dacă doriți sa-i luați și domnului primar un interviu puteți suna la numărul primăriei, nr primăriei : 0251-450580, adresa : Str. Eroilor Nr.107, localitatea Ghercești, județul Dolj (acesta este adresa și numărul primăriei)
Mulțumesc pentru timpul acordat și va rog sa faceți publica poveste, sa vadă cât mai multa lume acest hot pentru ca vrea sa participe iară la alegeri si nu se mai satura de lăcomia de a fura.

Pavel Victor

Un gând despre „E primar de 20 de ani și încă mai vrea

Lasă un comentariu