mafia · politic

Recorder: Partidul susţine un primar care a făcut sex cu minore la birou

Cel mai puternic partid al țării susține din umbră un candidat cu grave probleme de imagine: Damian Butnaru, primarul comunei Mogoșești-Siret, din județul Iași, a recunoscut în instanță că a întreținut relații sexuale cu două minore, pe care un proxenet i le-a adus chiar în sediul primăriei.

Butnariu se află la al patrulea mandat și în ultimii 16 ani a adus multe voturi pentru partid, devenind un om influent în PNL Iași: în 2016 a candidat la parlamentare și spera la un post de ministru. La începutul anului, când a izbucnit scandalul sexual, Butnariu a fost exclus din PNL și însuși premierul Orban a promis că liberalii vor avea un alt candidat la locale în comuna Mogoșești-Siret.
Opt luni mai târziu, Butnariu s-a înscris în cursă ca independent, dar toate indiciile arată că este susținut de liberali: afișele lui folosesc culorile PNL și sunt tipărite la aceeași firmă, iar PNL-iștii nu și-au mai pus candidat în comună, pentru a nu-l încurca pe Butnariu.
Acesta le citește angajaților din primărie mesaje de susținere primite din partea liderilor PNL.
–––––––- Recorder este o publicație online construită de o echipă de jurnaliști în jurul acestor principii: jurnalism onest, făcut cu pasiune și pus în serviciul public.
Mai multe clipuri produse de ei sunt pe: site: https://www.recorder.ro pagina lor de Facebook https://www.facebook.com/myrecorder/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s