opinii · social

Autorităţile nu cred că am nevoie de locuinţă

Sunt locuitoare a orașului Glodeni. În ianuarie-februarie anul 2020 am fost anunțată de primăria orașului Glodeni că pot strânge pachetul de documente ca să pot beneficia de apartament în blocul de locuințe sociale, apoi am fost trimisă cu dosarul complet la consiliul raional Glodeni.
Pe la sfârșitul lunii septembrie, urmărind ultima ședință online a consiliului, unde a fost anunțată lista beneficiarilor de apartamente sociale, am observat că eu nu am fost inclusă în listă.

La data de 16.10.2020 m-am adresat către președintele r. Glodeni cu o solicitare de a argumenta motivul pentru care a fost respinsă cererea mea.
La data de 26.10.2020 am primit răspuns la contestație, din acel act am constatat că comisia care a verificat starea imobilului situat pe str. Cantemir din Glodeni, în care apar în acte că aş fi coproprietară, nu sunt specialiști în domeniul tehnic sanitar. La data de 29.10.2020 am scris o cerere către președintele r. Glodeni și către primarul r. Glodeni, le-am solicitat crearea unei comisii conform legislației în vigoare.

Pe 03.11.2020 am primit răspunsul că expertizare locuinței tehnico-sanitară a casei de locuit nu este atribuția consiliului raional. Totuși întrebarea mea este: Cum se poate de explicat: o mamă în vîrstă de 35 ani ce își întreține de una singură 4 copii minori, care trăiesc în chirie de mai mult de 6 ani, nu au avut parte de un apartament în blocul social …

În poză este imobilul despre care zice consiliul raional Glodeni că am casă și nu merit apartament în blocul social, ei nici nu au fost la fața locului să verifice, dar joacă futbol cu mine. Aici locuiește fostul soț cu actuala sa soție, și nu-mi permite să mă apropii.

Dar cum se face la noi, ai bani și rudenii prin consiliu, primărie, judecătorii etc. atunci ai și dreptate și merite…
Adriana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s