opinii · politic

Scrisoare deschisă pentru ex-ministra finanţelor în guvernul Maiei Sandu

Mult stimată doamnă Natalia Gavriliță: sper să deveniți următoarea președintă P.A.S., să opriți negocierile cu Usatîi și să refaceți blocul de dreapta ACUM.
Cu D.A. – Mișcarea Unionistă din jurul d-lui Chirtoacă și mișcarea unionistă A.U.R. din jurul d-lui Bilețchi. Să invitați în bloc P.U.N. în condițiile voastre (nu ale lui Țîcu) iar dacă Țîcu vă refuză – să-l evitați. Negociați cu d-na Daniela Bodrug – vicepreședinta Mișcării Anti-Mafie, ca dânsa să fie reprezentanta acelui partid în bloc.

Primiți și P.L.D.M. cu condiția dezicerii P.L.D.M. de expremierul Filat. Dacă nu se vor dezice, puteți colabora indirect în teritorii, cu primarii și consilierii P.L.D.M. Aliați-l în parlament pe Oleinic, excludei-i pe oportuniștii Năntoi și Groza din P.A.S. și invitați în jurul blocului oameni din societate, ca parteneri civili (C. Oboroc, O. Brega, A. Cozer, V. Ioniță, V. Negruță, N. Josan).
Toate acestea pentru o mișcare comună a dreptei și o listă comună cu reprezentanți din fiece facție a blocului în următoarele alegeri, posibil anticipate (cu d-nele Guțu și Bodrug din partea P.U.N. respectiv M.A.M., d-nii Bilețchi și Chirtoacă din partea mișcărilor unioniste din jurul domniilor lor). Astfel dreapta va putea obține o majoritate parlamentară.
Altfel doar P.S.R.M. – P.A.S. – P.N. – ȘOR vor intra în parlament, unde P.A.S. va fi în opoziție fără aliați, iar majoritatea va fi ostilă președintei Sandu.
Cu sinceritate și simpatie Bobu A. Constantin. 06.11.’20

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s