cultură · divertisment

Au traversat Noua Zeelandă în 2, pe jos, cu bicla sau kanoe

Al 8-lea episod al aventurii noastre e aici! Și e mai lung decât celelalte, pentru că Insula de Sud e absolut fascinantă. Chiar dacă muștele de nisip, ploaia și vântul ne pun de cele mai multe ori piedici, locurile pe care le explorăm în acest moment sunt absolut fabuloase.

Imagine: Radu Păltineanu & Irina Repede Montaj: Andrei Dăscălescu FOLLOW US INSTAGRAM: https://bit.ly/34eDpbs​ FACEBOOK: https://bit.ly/37tHYke

Iată-ne la capătul aventurii noastre de traversare a Noii Zeelande, în Bluff, la capătul Insulei de Sud a Noii Zeelande. Drumul de peste 1.500 de km pe care l-am străbătut pe biciclete ne-a purtat prin cele mai sălbatice colțuri ale insulei. De la râuri de un albastru turcoaz, la piscuri înzăpezite și ghețari care aduc aminte de o altă epocă, Insula de Sud ne-a răsfățat cu diversitatea și frumusețea ei, chiar dacă pe alocuri terenul nu a fost chiar cel mai ușor. Ce aventură! Ce finish! Vă mulțumim tare mult tuturor celor care ne-ați sprijinit și vă invităm să dați follow paginii noastre de Facebook și conturilor noastre de Instagram și Youtube fiindcă în următorul episod vă transportăm pe o altă insula, una pustie, aflată la capătul lumii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s