opinii

DESPRE ACTIVISM ÎN VREMURI GRELE

Activismul civic în Germania și în România se poate face doar cu multă susținere din partea organelor de poliție și din partea civililor de cea mai înaltă încredere. În Germania, activismul civic constituie ceva fraudulos în fața legii, dacă în conținutul său nu este ceva aprobat de Statul German. Eu am văzut cu ochii mei, cât de aspre sunt legile ordinare din Germania. Când ai o problemă sau un necaz, Poliția Germană (Deutsch Polizei) niciodată nu te va ajuta, fiindcă în asemenea stat totalitar, politica de stat și legislativă funcționează doar cu pile și nepotisme. Dar cu toate acestea, Germania încă mai conduce Europa, printr-un fel sau altul, fiindcă sunt multe opțiuni de muncă și de trai decent din punct de vedere economic.

Eu sunt în Duisburg, Hochfeld în Germania și trăiesc cu ochii mei tot ceea ce ține totalitarism. Germania este o țară liberă doar pe hârtii și în promisiunile deșarte ale oamenilor de stat din Germania (Deutschland). ❤️Și, mai mult decât atât, dacă nu ai pile sau pe cineva de încredere apropriat cu care să poți munci decent, aici se aplică rasismul foarte des, și drept dovadă, cetățenii din Duisburg au scris cu graffiti pe un perete în mai multe limbi că rasismul ucide.

În Duisburg sunt cetățeni români, bulgari, arabi, pakistani, indieni, chinezi, vietnamezi, aproape de toate națiile. Dar cei care domină teritoriul german sunt turcii.

Aici și dacă spui ceva ce nu îți convine despre statul german, cu intenția de a contribui în mod pozitiv la politica statului german, poți fi arestat.

Laris Oprea

Un gând despre „DESPRE ACTIVISM ÎN VREMURI GRELE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s