cultură · opinii

Cuvinte de laudă despre primarul şi stadionul din Dagîţa

Am văzut reportajul dvs. în legătura cu comuna ieșeană Dagâța. Vreau să va spun că imi pare rău ca nu a fost lasat primarul sa va spuna despre utilitatea terenului de sport si ce s-a putut porni de la acesta pentru competitiile sportive scolare (minutul 34.30 din filmarea de pe youtube)!!! Da, o comuna ca Dagata care este vazuta ca fiind saraca a reusit pana anul trecut sa sustina o competitie școlară unică la nivel gimnazial ca numar mare de participante.

Datorita acestei comune, care a crezut intr-un proiect mic nascut în anul 2015 la Școala Gimnazială Mănăstirea și destinat elevilor de gimnaziu, s-au mai alăturat alte comune și chiar orașe de talia Iasului sau Bacaului pentru a construi cea mai mare competitie de fotbal si handbal din Moldova in anul 2020, unica la nivel national ca numar de scoli partenere si chiar participante.

Eu sunt organizatorul competitiei școlare Colinele Iașilor și am ținut sa vă spun aceste lucruri. Nu sunt angajat in aceasta comună, nu ma intereseaza politica, dar am tinut mult sa va zic cat de mult am fost sprijinit de oamenii din comuna Dagâța (de la angajați ai școlilor, la primar, polițist comunal, ageți comerciali locali și până la oameni simpli sau copii). Mă doare și cea mai mică ofensă adusă acestei comune care m-a sprijinit enorm pentru a dezvolta sportul pentru oricare copil, în general de la țară.

Vă mulțumesc!

Cu stimă, Vasile Goga – organizatorul competiției școlare COLINELE IAȘILOR.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s