6 gânduri despre „Geană a fost agresat de faţă cu poliţia

 1. Domnu Geana ducetiva si la politia din Dumbrava acolo veti gasi un politist care tine dosare de pensi alimentare la el acasa si de suferit au copii si mamele acestora ,comuna dumbrava nu are nici asistenti sociali.

  Apreciază

 2. Asimionesei Sorin Ciprian nu contribuie nici cu o paine de 4 ani de zile pentru cresterea copiilor sai si sotia acestuia a facut imprumut bancar sa se bata prin instanta dosarul acesteia fiind impiedicat de politisti corupti din valea calugareasca sau dumbrava numele unuia dintre ei fiind agent Alexandrescu Nicolae acesta fiind prieten bun din copilarie si de pahar cu Asimionesei sorin favorizandul si asigurandul ca dosarul de pensie alimentara pentru copii lui nu va ajunge la parchet luand dosarul la el acasa cea ce nu este legal.

  Apreciază

 3. La dumbrava prahova fonduri de la UE cheltuiti pe un teren de fotbal care nu aduce nici un ban in bugetul local al primariei

  Apreciază

 4. Comuna Dumbrava nu de mult sa comis o crima politia care investigheaza cazul au trecut 3 luni si criminal de negasit si mort ingropat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s