civic · pericol · social

24 FRONT LINE – Din prima linie a vieții și securității

În episodul 2 şi 3 din 24 FRONTLINE vă prezentăm cine sunt persoanele din spatele Serviciului de Apel Unic 112 și cum acesta funcționează.

Urmăm eroii din prima linie la mai multe apeluri, printre care un incendiu în bloc locativ, o alertă cu bombă, o plângere pe gălăgie, un caz de COVID-19 pozitiv, un accident rutier și un caz de violență familială. Pe parcursul patrulării, poliția a intervenit în unele cazuri care au prezentat suspiciuni de încălcare a legii.

De asemenea, aflăm de la Anatolie Slanovschi, Anatolie Postică și Andrei Beregoi care este percepția cetățenilor despre polițiști , care sunt subtilitățile profesiei și care sunt cerințele pentru a activa în acest domeniu.
Totodată, vă prezentăm rezultatele discuțiilor și acțiunilor întreprinse de Consiliul de Siguranță cu scopul securizării zonei problematice de pe strada Ștefan cel Mare 6.

Pe final, împreună cu Direcția Prevenire din cadrul INSP facem încă o rundă de monitorizare a respectării restricțiilor în localuri după ora 23:00.
„24 FRONTLINE” este un reality-show documentar despre munca Serviciilor de Urgență din Republica Moldova.
Este un format unic, realizat în premieră în Republica Moldova de către o echipă de profesioniști în domeniul drepturilor omului, comunicării și producției de film. În cadrul proiectului, echipa de filmare urmează forțele de poliție și lucrătorii serviciului medical de urgență în munca lor de zi cu zi.
Abordăm subiecte actuale și problemele reale cu care se confruntă oamenii din prima linie și toți cetățenii Moldovei. Primele trei episoade ale sezonului sunt finanțate de Uniunea Europeană și implementare de UNDP Moldova în cadrul programului Uniunii Europene „Măsuri de promovare a încrederii”.
Proiectul este inițiat de Asociația Obștească „Filmul pentru Drepturile Omului” (FADO). Autorul proiectului: Anastasia Primov
Facebook: https://www.facebook.com/frontlinemol… Instagram: https://www.instagram.com/frontline_md/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s