“Oamenii legii” · mafia · opinii · politic

PORNIM VREMURI BUNE!?

Ne aflam in ,,arsita” campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 iulie, iar din zi ce trece vedem tot mai multe greble calcate de catre cei de la care cetatenii asteapta marea schimbare. O sa ma refer aici la un caz concret in acest sens!
Pe pozitia 26-a in lista pretendentilor la functia de deputat a PAS se pozitioneaza o ONG-sta (asa e primit acum sa ajungi in Parlament), Ana Racu, care pare o ,,sfinta” in comparatie cu hotii de miliarde care pleaca curind in istoria politica si poate vor ajunge si unde le e locul – in puscarie. Pina a face parte din ONG, aceasta a activat in cadrul Departamentului institutiilor penitenciare (actuala ANP), detinind functia de purtator de cuvint a DIP.

Acolo, s-a imprietenit cu niste persoane dubioase precum: fostul director ANP Vladimir Cojocaru, actualul director adjunct al ANP Alexandru Adam, fosta angajata ANP Iuliana Curea-Adam, care este sora lui Alexandru Adam, iar deja din postura de ,,aparatoare a drepturilor omului” s-a imprietenit si cu directorul adjunct suspendat al ANP Serghei Demcenco – simbolul coruptiei din cadrul sistemului penitenciar. Dupa ce s-a depus efort enorm de a-l elimina din sistem pe cel mai corupt si criminal angajat al acestui sistem, ne asteptam cu totii sa vedem cum pleaca toti cei care comit ilegalitati, insa nu-i asa si s-a dovedit ca pentru cei cu probleme de integritate si coruptie, tot vin vremurile bune.
Ana Racu a ,,bagat-o” pe Iuliana Curea-Adam in comisia de selectare a persoanelor care urmeaza a fi gratiate, numita in aceasta functie prin decret prezidential. Iuliana Curea la rindul sau, a inceput a consolida sefii de penitenciare (in mare parte corupti numiti in functie de catre Serghei Demcenco), promitindu-le ,,vremuri buni”, deoarece la conducerea Ministerului Justitiei ar urma sa vina anume prietena sa, Ana Racu, iar ea va deveni consilierul acesteia. Fratele sau, Alexandru Adam (numit in functie de Fadei-ul kuliocarului), sa fie numit Director ANP, iar pe directorul adjunct suspendat Serghei Demcenco il va ajuta sa revina in functie. Si asta nu-i politica, va asigur. Mentionez, ca anume persoanele mentionate supra, impreuna cu actualii directori de penitenciare au distrus la propriu sistemul penitenciar, au dezvoltat subcultura criminala si schemele de coruptie din acest sistem.
Este foarte dureros si grav sa astepti 30 ani schimbarea si in final, trebuie sa luam lupta de la inceput. Asa pornim ,,vremurile bune”?
Rog sa nu-mi divulgati identitatea!

3 gânduri despre „PORNIM VREMURI BUNE!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s