cultură · divertisment

FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU PENTRU COPII ȘI TINERET IMAGINARIUM

Astăzi începe cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii și tineret IMAGINARIUM, eveniment organizat de Teatrul „Toma Caragiu”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești.
La ediția din acest an, Festivalul își propune ca, printr-o selecție de titluri din repertoriul teatrelor și companiilor de teatru din țară si străinătate (București, Reșița, Arad, Alba Iulia, Timișoara, Baia Mare, Brașov, Galați, Republica Moldova, Spania), să deschidă publicului de toate vârstele noi perspective și orizonturi artistice.
Pe parcursul celor 6 zile de Festival, cele mai frumoase povești se vor trezi la viață, spre entuziasmul micilor spectatori, care se vor întâlni cu personaje fantastice, cu muzică și magie, și se vor putea alătura chiar și unei parade de suflători.
Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul Teatrului,

http://www.teatruploiesti.ro, secțiunea Festival TC, precum și pe paginile de Facebook ale  Teatrului „Toma Caragiu” și a Festivalului de teatru pentru copii și tineret Imaginarium.
Biletele pentru spectacolele din Festival pot fi achiziționate de la Agenția teatrală, situată pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 1, dar și online, direct de pe site-ul Teatrului „Toma Caragiu”.
Vă așteptăm să ne fiți alături, în lumea imaginaței, creativității și fanteziei, la cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru copii și tineret Imaginarium!

sursa: http://www.ploiesti.ro/

Un gând despre „FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE TEATRU PENTRU COPII ȘI TINERET IMAGINARIUM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s