civic · opinii · politic

#NoSugarPolitics: Mobilizarea si drepturile omului, rezolutia PE, investigatie Italia

În acest episod, discutăm despre legea mobilizarii si impactul ei asupra dezbaterilor interne din Ucraina. De asemenea, amintim si despre raportul Departamentului de Stat al SUA despre respectarea drepturilor omului in Ucraina in perioada razboiului si cum anumite decizii sunt apreciate de opinia publica interna si interna. In continuare privim si spre alte state membre ale UE si analizam impactul unei investigatii elaborate de jurnalistii italieni, cu date colectate de experti din Marea Britanie, dar si cum statele care formeaza flancul estic isi regandesc strategiile de aparare.

Amintim că Parlamentul European a adoptat o rezolutie cu privire la alegerile prezidentiale din Rusia si ca nu le recunosc ca fiind legitime. Argumente? Organizarea alegerilor in teritoriile ocupate si lipsa unei alternative la actuala conducere din cauza represiilor impotriva opozitiei.

🌍 Urmăriți acum și fiți la curent cu cele mai importante evenimente politice! #PoliticaFărăZahăr #Podcast #NoutățiPolitice 🎧🌟

Sursa: ESGA

Lasă un comentariu