“Oamenii legii” · civic · pericol

Două locomotive ardeau în flăcări la nordul Moldovei

16 MAI 2019 19-00 Doua locomotive cu aproximativ 50 vagoane cu incarcaturi ard la statia Verticauti, alaturi de comuna Larga, Briceni. Am fost la fata locului, au venit 2 autospeciale sa stinga incendiul, dar linga trecere peste calea ferata s-au inamolit si au fost nevoite sa se adreseze dupa alte masini si tractoare care sa le traga la drum bun.

Problema este ca imprejur drumul este inamolit si nu puteau sa ajunga la locomotive. Am apelat 112 sa mai trimita ajutor, dar doamna care a primit sunetul (sper sa o identificam dupa inregistrare audio) nu tare era dispusa sa vorbeasca, fiindca zice ca de asta se ocupa altcineva, i-am spus ca degeaba sta si primeste salariu, mai ales dupa asa reforme la 112…
Totul este inregistrat si voi publica curind…
Incendiul inca nu a fost stins, doarece nu stiu cu apa sau cu altceva stropesc si incendiul mai tare se aprinde in locomotive!
Ma gindesc, cit de tare se chinuie pompierii, dar telefonista care sta la 112 nu a dorit sa dea ajutor, cum s-ar spune „ПУСКАЙ ГОРИТ – МОЯ ХАТА С КРАЮ” sau „Casa arde dar baba se piaptana”, m-am convins ca asa este.
Sursa video – http://www.Curaj.TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s