Fără categorie

Angajat la primărie, face zile fripte vecinilor

Ma numesc Codreanu Mircea din comuna Gura Văii, județul Bacău, apelez la dumneavoastră pentru o informație sau chiar un ajutor. Am un vecin pe nume Antohe Ionică, din anul 2014 ne crează numai probleme. El a fost polițist local, nu avea studii, iar acum a rămas ca angajat al Primăriei Gura Văii, nu știe nimeni din sat ca ce este angajat, ca el în timpul programului de servicii se ocupă cu furatul lemnelor din pădure, de cîte ori ne intinlim pe drum cu el ne amenință cu închisoarea, ne acuză de viol, ne arata partea dorsala etc.

Depunem plingeri la politie cu filmări, dovezi, nu rezolvam nimic si nimeni nu ia măsuri. Ce-i de făcut?

Pe data de 25 06 2016 Antohe Ion venea în viteză cu un atelaj tras de doi cai, a cirmuit atelajul înspre mine, m-a lovit, cu toate că eu m-am dat la o parte lipindu-ma de un gard, și chiar dacă m-a lovit, a început tot el să mă amenite, să-mi vorbească murdar. Atunci eu ,de supărare, l-am lovit ușor în zona nazala. El a sărit din căruță împreună cu cei trei care îl însoțeau, au început să mă lovească, iar doi dintre ei au scos din căruță furcile amenițându-mă ca ma omoară! Au iesit vecini si m-au salvat. Văzind asta, Antohe a sunat repede la un echipaj smurd, l-a luat la spital si i s-a eliberat un certificat medico- legal de 14, 15 zile spitalizare. Dar a doua zi se plimba prin sat și se lauda ca ma aranjează el pe mine. M-a dat în judecată cerindu-mi suma de 30.000, am declarat adevărul și nimeni nu m-a crezut, avind si martorii care m-au salvat.

Menționez că toți vecini au luat bătaie de la Antohe. Vasile Anghel a fost bătut cu bețele si lăsat în mijlocul drumului, făptașii au fugit, dar au sunat omenii la ambulata. Meluta Cristian a fost bătut pe drum, Nelu Barbu a fost bătut în propria lui locuită, Laurențiu Sfirlog a fost și el bătut, de multe ori se duce noaptea peste el în casă. Abarboie Dan mergea cu căruța împreună cu soția și a sărit cu toporul la ei, amenintindu-l, sunt mai multe victime. Din toți aceștia numai eu si Abarboie Dan am avut curaj să depunem plingeri la politie, dar degeaba, acum pe mine mereu ma amenință ca trece pe lîngă mine si-mi baga cutitul în burtă, sau strigă în gura mare că vreau să-i violez soția și fata etc.

Pe data de 13.11.2019 băiețelul unei vecine a venind acasă de la școală mergind schiop. Antohe Ion a chemat-o pe mama băiatului acasă la el si spunindu-i ca-i face el o plingere, el se pune martor precum ca l-am bătut eu pe băiat, să o duci la politie. Am avut noroc si de data asta ca soțul vecinei nu a lasat-o să meargă la politie, alfel o încurcăm rău de tot!

Pentru toate acestea eu depun plingeri la politie, dar degeaba, el tot mă amenință cu pușcăria, am ajuns să-mi fie frică să mai ies din curte afară. Accentuez, e fost polițist comunitar, acum angajat al Primăriei, dar nu merge la serviciu si se ocupa cu stina lui, cu furatul lemnelor din padurea ocolului (scoate rădăcini din pămînt).

Un gând despre „Angajat la primărie, face zile fripte vecinilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s