civic · pericol · social

Coliba Albastră sprijină persoanele fără adăpost

Recent a fost lansat grupul de inițiativă Coliba Albastră – grup care sprijină persoanele fără adăpost.
Grupul de Inițiativă COLIBA ALBASTRĂ a apărut ca o necesitate de a-i ajuta pe cei mai vulnerabili în contextul crizei pandemice de COVID19. Grupul vine în sprijinul persoanelor care sunt lipsiți și de ultimul refugiu pe timp de pandemie: o casă. Pandemia pentru oamenii fără adăpost înseamnă nu numai un risc enorm pentru sănătate, dar și reducerea bruscă a posibilităților de a-și asigura minimul necesar – locurile publice și localurile s-au închis, serviciile de sprijin au fost suspendate. Acum, mai mult ca niciodată, au nevoie de susținere și solidaritate.

Grupul de Inițiativă a lansat și o colectare de fonduri pentru a acoperi următoarele necesități ale oamenilor fără adăpost pe perioada pandemiei: Hrană, Apă potabilă, Produse de igienă, Medicamente de primă necesitate.
Mai multe detalii despre grupul de inițiativă găsiți pe pagina de facebook. Pe această pagină periodic vor fi publicate și istoriile persoanelor fără adăpost.
*COLIBA ALBASTRĂ e o metaforă care simbolizează cerul – unicul acoperiș al oamenilor fără adăpost.
Grupul de Inițiativă COLIBA ALBASTRĂ este compus din Ion Andronache, Andrei Lutenco, Lilia Nenescu, Jazgul Orozov, Ana Popa, Lilian Severin, Alina Andronache, Vitalie Sprînceană și alții/altele.

Fiți vocea persoanelor fără adăpost și ajutați-ne să-i ajutăm pe ei!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s