Fără categorie

Preotul nu-i împărtășește copilul botezat în altă biserică și cu nume ”catolic”

O femeie ne-a scris revoltată că a fost refuzată de preotul din sat cînd a mers cu copilul la împărtășanie, întîi a motivat că e botezat în alt sat, apoi a justificat că numele copilului ar fi ”catolic”!

”Duminica, data de 21 10 18, am fost la sfinta Biserica din satul Drochia, r,aionul Drochia cu copilul de opt luni la impartasanie, cind am ajuns in fata sfintelor taine parintele Serghei m-a intrebat numele copilului, auzind numele i s-a parut ceva nou, dupa care m-a intrebat, unde ai botezat copilul? Eu i-am raspuns ca la biserica, el a revenit cu intrebare, la care biserica, eu am raspuns ca in satul vecin, el mi-a zis atunci, du-te si impartaseste copilul acolo unde l-ai botezat! Dupa ce eu i-am mai zis o data sa-mi impartaseasca copilul, el mi-a zis, adu-mi documentul de la biserica in care l-ai botezat, a strins stergarul si a refuzat categoric sa-mi impartaseasca copilul.
Eu m-am intors si am iesit din biserica.
Dupa aceia am auzit ca el a zi ca cica nu a refuzat sa-mi impartaseasca copilul, doar mi-a cerut certificatul de botez, ca i s-a parut ca copilul are un nume catolic, numele copilului este Roberto si este botezat tot cu acest nume.”
Mamă nedumerita

Sursa foto: Codru.eu

2 gânduri despre „Preotul nu-i împărtășește copilul botezat în altă biserică și cu nume ”catolic”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s