dreptate · Educație · pericol · social

Încă un caz șocant la o grădiniță din capitală

Asi vrea sa va povestesc despre criminalii care stau la libertate, ca daca se intimpla asa crima in Europa sau in SUA erau arestati vinovatii din momentul infracțiunii, dar cum traim in cea mai corupta tara din Europa unde totul este bazat pe bani, în 30 de ani s-a adus tara in asa dezastru că ii va fi greu acestei guvernari sa pună la respecti acesti corupti, dar noi speram ca persoanele vinovate sa raspunda in fata legii.

In 2020 la o gradinita din sectorul Centru, Chisinau unde eu am activat ca educatoare si frecventa aceasta gradinita si copilul meu, educatoarea G.N. practica asa metoda: cu o funie lunga scotea copii la plimbare, adica copii se tineau in rind de aceasta funie ca sa nu se abata din drum. Copii ieseau uneori singuri pe în curte ținîndu-se de acea frînghie, mai tirziu iesea si educatoarea după ei. Într-o zi, cind copii se intorceau la amiaza in grupa fara supravegere, ajungind in clasă, s-a iscat o cearta intre copii. Un băiețel l-a legat pe copilul meu cu funia de gît si-l tira prin sală, iar alt copil, il tragea de ureche! La tipetele copilului meu a intervenit un alt copil și l-a scos din laț, nimeni din maturi nu era prin priajma! Abia după asta a aparut si directoarea gradinitei cu educatoarea iresponsabilă, ambele criminale au incercat sa ascunda fapta, nimeni din acesti penali n-au chemat salvarea sau sa vie sa ma anunte pe mine, deoarece eu eram in acea zi la gradinita! Abia seara, cind mi-am luat copilul in clasă la mine să-i schimb hainele pentru a pleca acasa, am depistat la git aceasta strasnicie eu m-am ridicat in clasa copilului pentru a o intreba pe educatoare, ce sa intimplat, insa ea era plecată…

Am fost internati in spital, nimeni din vinovati nu s-au interesat de starea copilului, eu am apelat la un canal de televiziune si directoarea s-a suparat zicind ca eu i-am stricat imaginea gradinitei. La scurt timp, ca sa sustraga opinia publica, directoarea a facut un filmulet muzical cu cintareata Georgeta Voinovan, este strasnic si neomesc aceste purtari din partea acestor cadre didactice. Eu, fiind pe foaie de boala, am fost eliberata din functie nelegal, eu am cistigat procesul si am fost restabilita in functie, acum trebuia sa primesc prejudiciu material, dar la curtea de apel judecatorii, care prin hotarirea lor am demonstrat ca sint corupti, directoarea fiind rudă cu o judecătoare!

În cazul copilului meu strangulat trebuia sa se deschida cauza penala pe educatoare și directoare, dar dosarul se prafuieste si persoanele vinovate lucrează in continuare! Eu cu copilul umblam si cautam dreptate cu trauma psihica si fizica pe viata. Și parintii copiilor vinovati, fiind oameni de afaceri, m-au umilit, unii m-au avertizat ca daca voi face colb,o sa-mi para rau, si sa ma bucur ca copilul a ramas in viata! Directoarea a impus toti parintii gradinite s-o sustină și sa ma umilească. A făcut astfel ca nici eu să nu mai pot lucra la vreo grădiniță din capitală, nici copilul meu nu mai este înmatriculat, cică sintem pusi in lista neagra a gradinitelor de stat si au aces la aceasta informatie numai directoarele!

Eu cer ajutor la justitia noastra ca sa se faca dreptate pe aceste cauze, ma adresez la judecatorii curtii supreme unde se afla dosarul pe cauza eliberarii mele din functie fiind pe foaie de boala, domnilor judecatori de la CSJ, la dumneavoastra se afla acest dosar de eliberare a mea din functie de educator de la gradinita, vă rog frumos, demonstrati ca in aceasta tara exista si judecatori care se conduc dupa legea acestei tari!

Anonimă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s