“Oamenii legii”

Poliţia te pune la pămînt dacă ceri legitimaţia

Poliția nu vrea să prezinte legitimația și folosește forța fizică față de şoferul care le cere să respecte normele legale…

“Acești polițiști m-au oprit vreo 2 luni in urmă cu pasageri și tot s-a iscat un conflict, dar nu mi-au făcut nimic. De data asta eram singur, de asta și-au permis multe. Mai întîi au cerut actele la benzinărie, eu am spus ca atunci cînd mă va opri motivat, atunci să-mi ceară acte, dar așa nu au pentu ce să le ceară. Ei m-au lăsat să plec și peste 200 m m-au ajuns. Am fost dus la dispensarul narcologic pentu a da analize, in acel timp un polițist a mers la mașina mea și a căutat in ea telefonul ca să șteargă înregistrarea video. Înscrierea a șters-o, dar nu toată am în telefon funcția de a restabili video-foto. Apoi am fost dus la inspectorat acolo am chemat salvarea polițiști cînd au auzit că vine salvarea m-au scos din sectorul de poliție și m-au plimbat prin oraș, după ce salvarea m-a sunat și au anulat chemarea ei m-au adus înapoi și mi-au întocmit 2 procese verbale. Nesubordonare și altul pe cîteva încălcări aberante”
Sergiu Ursu

Poliţia a prezentat propriile imagini şi zice că a procedat legal

5 gânduri despre „Poliţia te pune la pămînt dacă ceri legitimaţia

    1. Am privit numai filmul soferului, dar nu am privit si a Politiei film ,deaceia sunt contra primului comentariu al meu, Politia este corecta in acest caz,numai ca tot la inceputul filmului pun la cale intentionat se aude piine cum planifica, cred ca tipul nu e prima data cind ceva incalca…Daca te afli in Romania de exemplu si nu te opresti la indicatiile Politiei i-ti ia permisul pe o luna de zile.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s