Alina Panico s-a mutat la Bucureşti!

Fosta reporteră şi prezentatoare de ştiri de la 10tv a plecat azi din Republica Moldova şi a publicat acest text de adio pe pagina ei de facebook:
Astăzi, Republică Moldovă, te las!
După doi ani, în care ne-am reluat relația, mi-am dat seama că nu merge. Tu ești bolnavă, eu sunt prea radicală și vreau să te schimb. Ce păcat că nu ești pregătită pentru asta. Eu zic că e timpul, ai 27 deja. Ca și mine de altfel. E vârsta marilor decizii, iar eu prefer să cresc în altă parte.
Aici rămâne mama și tata. Sfinții mei părinți, pe care tare sper să-i pot lua și pe ei în curând. Aici am întâlnit oameni prețioși! Aici am avut-o pe Marina, care m-a primit în viața ei cu tot ”circul” meu și care mi-a mai demonstrat încă o dată că există oameni pe care te poți baza. Ei sunt! Pur și simplu!
Aici am legat niște prietenii de toată frumusețea. Și știu că atunci când voi veni în vizită ne vom revedea să râdem și să plângem de ceea ce avem sau nu.
Aici am lucrat cu oameni mai mari și mai mici. Am muncit pentru visele mele și pentru ale altor mii de oameni. A fost frumos și de necrezut de greu pe alocuri.
Aici am trăit o dragoste de filme, care va fi subiect de carte într-o bună zi.
Aici am CRESCUT, până mi s-au tăiat aripile! Or, eu am nevoie de libertate, iar aici începe să se vorbească în șoaptă despre asta, de la o vreme.
Să ne revedem cu bine!
Alina Panico

Amintim că recent toată echipa de creaţie a postului a demisionat în urma unui scandal legat de o ştire critică la adresa guvernării pe care patronul, Silviu Tănase, le-a interzis să o difuzeze, dar ei au insistat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s