“Oamenii legii” · mafia

Cică un şef raional de poliţie s-ar fi pensionat ilegal

Caz fără precedent!

Din informaţia de care dispunem un fost colaborator al Serviciului Resurse Umane din cadrul unui inspectorat de poliţie din ţară şi-ar fi falisificat careva date şi documente oficiale pentru a se pensiona mai degrabă din cadrul MAI, fără a fi acumulat stagiul necesar pentru a ieşi la pensie.

Surse din cadrul MAI ne-au comunicat că la moment pe rol este aşa un caz, care acum se investighează, colaboratorul de poliţie benificiază acum de pensie pe linia MAI şi salariu de colaborator de poliţie al IP Drochia.

La moment el este reîncadrat într-o funcţie de execuţie din cadrul IP Drochia şi aşteaptă că foarte curînd va fi numit din nou şef al Serviciului Resurse Umane, unde a activat pînă la pensionare.

Colaboratorii din cadrul MAI care cercetează cazul dat au stabilit mai multe ilegalităţi comise de către L.V. în cadrul perfectării actelor pentru pensionare, însă acesta se bucură de protecţie din partea unor conducători de rang înalt din cadrul MAI care intervin prin diferite metode pentru a muşamaliza cazul dat şi de a i se permite lui L.V. să activeze în cadrul inspectoratului de poliţie Drochia pînă la acumularea stagiului legal necesar pentru a beneficia de pensie pe linia MAI, fără a fi concediat din cadrul MAI, iar materialele acumulate să fie expediate în procuratură pentru a fi atras la răspundere penală pentru faptele comise, fiind anulat ordinul de pensionare, concediat din rîndurile MAI pentru descreditare şi ştirbirea imaginii colaboratorului de poliţie în societate, cu lipsirea dreptului de pensionar al MAI şi restituirea tuturor sumelor băneşti aduse ca prejudiciul statului.

Anonim/ă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s