Fără categorie

Acțiuni loiale din partea procuraturii generale


                Către Alexandru Stoianoglo de la Bernic Vladimir.

                Sunt nevoit să revin iar la problema Procurorului General, care nu-i pasă de lume, inclusiv și  de condamnați, care așteaptă de la Dvs revederea și revizuirea tuturor dosarelor, la care solicitanții și condamnații invocă încălcări grave și esențiale de lege prevăzute de art.6 p.44) CPP RM.

                Însă Procuratura Generală reiesă că a lucrat rău și acuma procurorii acestor organizații lucrează și mai rău.

                Dacă anterior  se examina și soluționa cîte o mică plîngere și cerere, acuma nu se examinează nimic…

                Reiese că elita  procurorilor vechi, corupți v-au înconjurat pe Dvs Alexandru Stoianoglo și vă astupă ochii și urechile cu fel de fel de povești și cîntece.

                În acest context, care obstacole pot fi la respectarea legii!!?

                Dacă Parlamentul RM în  iunie 2019 a adoptat o hotărîre definitivă și executorie necontestată de nimeni la Curtea Constituțională, că Statul RM a fost capturat, adica falimentat și eșuat.

                De aici reiese că multe persoane au fost învinuite ilegal de procurori, eăuați și falimentați (corupți) în primul rînd Ghenadie Basoc – Procuratura Ungheni, care au fabricat dosare penale cu scopul de a aduce intenționat Statul la faliment.    

                Aceiași situație au făcut-o și judecătorii, care în loc să judece după lege, ei au judecat după sacul cu bani, de pildă Lilia Dașchevici – Judecătoria Ungheni.

                În context se înaintează petiții, plîngeri, cereri către Procurorul General, cum am făcut-o eu. Dar le examinează procurorii din tagma veche  cu o vechime în lucru de 25-30 ani. Adica, cei care au falimentat Statul, îl mînuiesc, îl povețuiesc și îl mințesc pe Alexandru Stoianoglo.

                Dnule Alexandru Stoianoglo, nu e clar cine conduce Procuratura Generală, Igor Serbinov, Nina Crăciun și alte persoane din cadrul Procuratii Generale.

                  Ori Dvs dnule Alexandru Stoianoglo dați așa ordin procurorilor să lucreze după vechea schemă. Ca de exemplu pe cazul de condamnarea a mea Bernic Vladimir, personal ProcuroruluiGeneral i-am înaintat și am pus în dispoziție toate combinațiile și afacerile din Procuratura Ungheni, 64 de file cu fel de fel de încălcări. Care procuroriidin cadrul acestei procuraturi se joacă de-a procuratura, adica s-au dat în Judecată unii pe alții din numele meu. Ca și cum eu am înaintat plîngerea.

                Eu Bernic Vladimir văzînd și pot demonstra că procurorii din cadrul Procuraturii Ungheni sunt neadecvați. Le-am scris și refuz de a mă prezenta în Judecată, deoarece eu nu am înaintat nici o plîngere. Ori alt caz care Ghenadii Basoc î-mi dă răspuns la o cerere care eu nu am înaintat, adica din pod?!! Pînă în prezent  scriu să-mi expedieze copia cererii mele, la care Ghenadie Basoc mi-a dat răspuns. Primesc fel de fel de prostii, numai nici într-un fel copia cererii și multe multe altele.

                Din răspunsurile primite de la Procuratura Generală reiese că Dvs Alexandru Stoianoglo vă protejați colegii și perfecționați sistemul. Întrebarea e, cine conduce Procuratura Generală? Dvs, ori procurorii numiți mai sus v-or să vă bage în glod? Rog să verificați cererea dată cu 64 file și să fiu audiat!! În fiecare cerere scriu să fiu audiat, dar pînă în prezent nu s-a prezentat nimeni!!

                Odată ce statul Republica Moldova timp de 30 de ani a devenit capturat, intenționat eșuat și falimentat, cu alte cuvinte este o sărăcie totală. Atunci Procurorul General Alexandru Stoianoglu ar trebui să iasă cu propuneri și ințiativele respective către Președintele RM, Parlament și Guvern, ca în loc de compensațiile materiale la revizuirea cauzelor și reabilitarea persoanelor care au suferit în urma coruperii intenționate a statului RM în scopuri politice și geopolitice, a adopta o lege a lustrației și o facilitare pentru condamnații la revizuirea procesului în care ei condiționat v-or refuza de prejudiciul material în urma acestor nelegiuiri, iar recompensele materiale financiare pentru atare daune să rămînă în folosul statului, numai ca opinia publică să afle adevărul despre persoanele care au fabricat dosarele. Eu cedez banii pentru libertate și adevăr.    

                 C stimă Bernic Vladimir Valeriu

                Voi reveni.     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s